Ανοιξιάτικο Πράσινο Smoothie

Ανοιξιάτικο Smoothie
1 λεπτό

Η άνοιξη ήρθε και όλα γίνονται πράσινα – μαζί και τα smoothies μας! Τα ανοιξιάτικα πράσινα λαχανικά, όπως το μαρούλι, η ρόκα και τα μυρωδικά της εποχής, σηματοδοτούν την άνοιξη και μας προσφέρουν τα πολύτιμα συστατικά τους. Γι’ αυτό, προτείνουμε ένα γρήγορο ανοιξιάτικο smoothie με πράσινα λαχανικά, που παρέχει υψηλής ποιότητας θρέψη, ενέργεια και αποτοξίνωση, ενώ είναι ιδιαίτερα απολαυστικό!

Μελέτες δείχνουν ότι τα πράσινα λαχανικά μπορούν να βοηθήσουν το σώμα μας να πραγματοποιήσει βιομετατροπή, η οποία συμβάλλει στη διαδικασία της αποτοξίνωσης.

Το συγκεκριμένο smoothie είναι γεμάτο επίσης από καλά λιπαρά, ενώ είναι φτωχό σε υδατάνθρακες και συνδυάζει τα βατόμουρα με πράσινα φρούτα και λαχανικά. Είναι άγλυκο, χορτοφαγικό, ενώ με την προσθήκη σκόνης πρωτεΐνης, μελιού ή μιας μπανάνας μπορούμε να το κάνουμε πιο γλυκό ή να πάρουμε περισσότερη ενέργεια.

Το Beyond Green της Flora που περιλαμβάνει η συνταγή περιέχει το ισοδύναμο με δυο μερίδες ωμών, φρέσκων χόρτων, συμπεριλαμβανομένων λαχανικών, φυκιών και ζυμωμένων βλαστών σε κάθε μερίδα. Το Udo’s oil 3.6.9 της Flora που επίσης περιλαμβάνει η συνταγή περιέχει υψηλής ποιότητας Ω-λιπαρά από πιστοποιημένα βιολογικά έλαια από λιναρόσπορο, νυχτολούλουδο, σουσάμι , φύτρες βρώμης και ρυζιού κ.ά.

Συστατικά

  • ½ φλυτζάνι μπέρις φρέσκα ή κατεψυγμένα
  • ½ αβοκάντο
  • ½ φλυτζάνι άγλυκο γάλα αμυγδάλου
  • 3 κουτ. σούπας λάδι Udo’s oil 3.6.9 της Flora
  • 5 κουτ. σούπας σπόρους chia
  • 1 μεζούρα Beyond Green της Flora
  • Μια πρέζα αλάτι

Οδηγίες Παρασκευής

  1. Ανακατέψτε τα όλα μαζί και προσθέστε κάποιο φρούτο ή λαχανικό, λίγο τζίντζερ ή ότι άλλο θελήσετε!
  2. Σερβίρετε φρέσκο και δροσερό.
Dana Green Remedios

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share