Γίνετε πιο όμορφη με Florasil

Γίνετε πιο όμορφη με Florasil
1 λεπτό

Έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείτε προϊόντα περιποίησης, που υπόσχονται να μειώσουν τις ρυτίδες και να λεπτύνουν τις γραμμές σας, αλλά δε βλέπετε αποτελέσματα; Αναζητάτε έναν φυσικό τρόπο για να γίνετε πιο όμορφη, βελτιώνοντας και την υγεία σας; Θέλετε να μειώσετε τα σημάδια γήρανσης, να βελτιώσετε τη σφριγηλότητα του δέρματός σας και να δυναμώσετε τα μαλλιά και τα νύχια σας; Αν ναι, έχουμε υπέροχα νέα για εσάς!

Ένας φυσικός τρόπος για να αποκαταστήσουμε την ομορφιά μας

Το Florasil είναι μια φυτική πηγή πυριτίου, του ορυκτού της ομορφιάς, που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τη φυσική ομορφιά παρέχοντας πολύτιμα θρεπτικά συστατικά στο δέρμα, τα οστά, τα μαλλιά και τα νύχια σας.

Μπορεί να γνωρίζετε ήδη ότι το πυρίτιο είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία των οστών και των τενόντων, αλλά ξέρατε ότι πολλά σημάδια πρόωρης γήρανσης, όπως οι ρυτίδες, συνδέονται με ανεπάρκεια πυριτίου;

Το Florasil είναι μια εξαιρετικά βιοδιαθέσιμη μορφή πυριτίου, που ενισχύει το κολλαγόνο, επαναφέρει τη σφριγηλότητα στο δέρμα μας, αναζωογονεί και δυναμώνει τα μαλλιά και τα νύχια μας και κυριολεκτικά δυναμώνει τα οστά μας. Το πυρίτιο στο Florasil είναι ένα vegan ορυκτό, μη γενετικά τροποποιημένο, στην υδατοδιαλυτή μορφή του διοξειδίου του πυριτίου και προέρχεται από το φυτό Spring Horsetail (εκουιζέτο).

Η Flora χρησιμοποιεί μια ειδική διαδικασία εκχύλισης, χρησιμοποιώντας νερό αντί για χημικά, που αναπτύχθηκε από τον Δρ Louis Kervran στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού και που αποδεδειγμένα είναι ασφαλής και αποτελεσματική. Η μέθοδος εκχύλισης διατηρεί τα βιοφλαβονοειδή που είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική απορρόφηση του πυριτίου και διασφαλίζει τη διατήρηση των φυσικώς ευρισκόμενων μετάλλων: ασβεστίου, καλίου, μαγνησίου, μαγγανίου, βορίου, σιδήρου και φωσφόρου. Επιπλέον, είναι απαλλαγμένο από τεχνητά πρόσθετα και συντηρητικά και κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Ανακαλύψτε το μυστικό ομορφιάς που λατρεύουν πολλές γυναίκες! Μάθετε περισσότερα για το Florasil – τη φυτική πηγή πυριτίου που μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε τη φυσική σας λάμψη και ακτινοβολία.

Τι κάνει το Florasil εκπληκτικό

Τονώνει το κολλαγόνο και βελτιώνει την πυκνότητα της επιδερμίδας

Είναι φυτική πηγή πυριτίου κι ελεύθερο από τεχνητά πρόσθετα και συντηρητικά

Είναι κρίσιμης σημασίας για την υγεία των οστών

Αναγεννά και δυναμώνει μαλλιά και νύχια

Διατηρεί την ελαστικότητα σε αρθρώσεις, τένοντες, χόνδρους

Κατέχει πατενταρισμένη διαδικασία εκχύλισης γι’ ασφαλή κι αποτελεσματική απορρόφηση

Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share