Πίσω στο σχολείο

συμπληρώματα παιδιά
1,5 λεπτό

Τα παιδιά που επιστρέφουν στο σχολείο διακατέχονται πάντα από ένα συνδυασμό συναισθημάτων. Ενθουσιασμός, λίγο άγχος, μια αίσθηση καινοτομίας, ίσως μια ανακούφιση από τους γονείς. Νέα θέματα, φρέσκα σχολικά είδη, νέα ρούχα, νέα άτομα… Πώς μπορούμε να τονώσουμε το σώμα και το πνεύμα τους στην αρχή της χρονιάς; Με συμπληρώματα κατάλληλα για παιδιά, για τα οποία νιώθουμε σίγουροι για την ποιότητά τους.

Το 2020 είναι λίγο διαφορετικό. Περισσότερο από άλλες χρονιές. Ωστόσο, εσείς και τα παιδιά σας αισθάνεστε ότι επιστρέφοντας στο σχολείο και τους νέους στόχους φέτος, η καλή διατροφή και τα φυσικά συμπληρώματα μπορούν πραγματικά να υποστηρίξουν την εστίαση, την προσοχή, την ενέργεια και την υγεία του ανοσοποιητικού τους. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βοηθήσετε τα παιδιά να ξεκινήσουν με το «δεξί», να αισθανθούν πιο αφοσιωμένα στις υποχρεώσεις τους και να ανταποκριθούν στην καθημερινότητα με τον καλύτερο τρόπο.

Συμπληρώματα για τον εγκέφαλο των παιδιών

Το ωμέγα-3 λιπαρό οξύ DHA (docosahexaenoic acid) είναι ο ιδανικός συνεργάτης για πολλά θρεπτικά συστατικά. Αυτό συμβαίνει επειδή υποστηρίζει την υγεία του εγκεφάλου και των ματιών, ιδιαίτερα την εστίαση, τη μνήμη και την προσοχή. Η Flora προσφέρει τα προϊόντα με Ω-λιπαρά:

-το Udo’s Oil 3.6.9 είναι φυτικά, βιολογικά Ω λιπαρά, ανώτερης ποιότητας και ασφαλή για μακροχρόνια καθημερινή χρήση

-το O Krill Cardio Support είναι Ω3 λιπαρά από krill, συμπυκνωμένα και πολύ αφομοιώσιμα.

Τα προϊόντα δεν προέρχονται από ψάρια, χρησιμοποιώντας καθαρά, βιώσιμα Ω-λιπαρά που προέρχονται από φύκια ή krill, οπότε δεν υπάρχουν ανησυχίες για μολυσματικές ουσίες και βαρέα μέταλλα.

Προβιοτικά για την επιστροφή στο σχολείο, για το ανοσοποιητικό των παιδιών

Τα παιδικά προβιοτικά της Flora Kid’s Probiotic που ανήκουν στην σειρά των 7 προβιοτικών που διατηρούνται στο ψυγείο, ολοκληρώνει τις κορυφαίες επιλογές σε συμπληρώματα για τα παιδιά που επιστρέφουν στο σχολείο. Τα προβιοτικά υποστηρίζουν τόσο την πεπτική όσο και την ανοσολογική υγεία. Αυτά τα καλά βακτήρια αποικίζουν τον πεπτικό σωλήνα για να αποτρέψουν τα κακά βακτήρια να αναπτυχθούν, να βοηθήσουν στην πέψη, την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και την κανονικότητα στη λειτουργία του εντέρου, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Σε αυτή τη χρονική περίοδο, είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε σε πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε -η καλή διατροφή είναι ένα από αυτά. Γι’ αυτό εντάσσουμε στη διατροφή των παιδιών μας τα σωστά συμπληρώματα που μπορούν να ενδυναμώσουν τα παιδιά μας, έτσι ώστε να είναι έτοιμα για να επιτύχουν στη σχολική χρονιά!

Robert Dadd 

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share