Ώρα για ένα πανέμορφο ροζ ντρέσιγκ που είναι γλυκό και καυτερό και μπορεί να συνδυαστεί με πολλές σαλάτες: διάφορα πράσινα φύλλα, νεαρά λαχανικά, όπως baby σπανάκι, βλαστούς και φύτρες. Μπορεί να σας αρέσει να προσθέσετε θρυμματισμένο κατσικίσιο τυρί και κάτι τραγανό, όπως ξηρούς καρπούς, σπόρους ή ακόμα και ραπανάκι. Αυτό το dressing είναι μια πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών όπως ωμέγα-3 από το Udo’s Oil Omega, βιταμίνη Β12 και βιταμίνη C.
Είναι κατάλληλο για vegans και δεν περιέχει γαλακτοκομικά και ζάχαρη.
Συστατικά:
1 φλιτζάνι φράουλες, φρέσκες ή αποψυγμένες
1/2 φλιτζάνι Udo’s Oil Omega
1/2 φλιτζάνι ξύδι ρυζιού
3 κουταλιές της σούπας διατροφική μαγιά
2 κουταλιές της σούπας βιολογική σάλτσα σόγιας tamari
1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη και ξεφλουδισμένη
1/4 κουταλάκι του γλυκού καγιέν
Οδηγίες:
Προσθέστε όλα τα υλικά σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Δοκιμάστε και προσαρμόστε τα καρυκεύματα σύμφωνα με το γούστο σας. Η αλατότητα και η πικάντικη γεύση ποικίλλουν ανάλογα με τη σάλτσα σόγιας, το καγιέν και το σκόρδο που χρησιμοποιήσατε. Μπορείτε να διατηρήσετε το ντρέσιγκ στο ψυγείο σε κλειστό δοχείο για 1 ημέρα.
Το Udo’s Oil Omega προσφέρει ανώτερης ποιότητας ωμέγα λιπαρά από πιστοποιημένα βιολογικά έλαια λιναριού, νυχτολούλουδου, σουσαμιού, ηλιόσπορου και άλλων σπόρων και φύτρων.