Φυσική ενίσχυση της ποιότητας των ωαρίων: γίνεται, φυσικά!

Φυσική ενίσχυση της ποιότητας των ωαρίων: γίνεται, φυσικά!
1 λεπτό

Αναζητάτε έναν φυσικό τρόπο για να υποστηρίξετε την ποιότητα των ωαρίων σας και να τονώσετε τη γονιμότητα;

Καλό είναι να γνωρίζετε πως σημαντικός παράγοντας για τη σύλληψη δεν είναι μόνο ο αριθμός των ωαρίων που διαθέτετε, αλλά και η ποιότητα των ωαρίων. Μερικοί φυσικοί τρόποι για ενίσχυση της ποιότητας των ωαρίων και της γονιμότητάς σας, είναι η ενίσχυση με τα παρακάτω συστατικά:

-Τα ωμέγα 3 μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της γονιμότητας και να ενθαρρύνουν την παραγωγή ωαρίων υψηλότερης ποιότητας. Η αύξηση των επιπέδων των ωμέγα 3 μπορεί να είναι δύσκολη μόνο από τη διατροφή, επομένως η λήψη συμπληρωμάτων μπορεί να εξασφαλίσει επαρκή επίπεδα ωμέγα 3 για τη διατήρηση της γονιμότητάς σας και τη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Το έλαιο από krills, το  O-Krill 3 είναι το κατάλληλο για να ενισχύσετε τα επίπεδα των ω 3 σας.

-Το Συνένζυμο Q10 ή CoQ10 είναι ένα ζωτικής σημασίας θρεπτικό συστατικό. Είναι το κύριο αντιοξειδωτικό που προστατεύει και υποστηρίζει τα μιτοχόνδρια, τα οποία είναι τα μικρά εργοστάσια παραγωγής ενέργειας εντός των κυττάρων. Η καλή ποιότητα των μιτοχονδρίων είναι απαραίτητη για ωάρια υψηλής ποιότητας, για την ωρίμανσή τους, τη γονιμοποίηση και την ανάπτυξη του εμβρύου. Καθώς μεγαλώνουμε και ήδη από την ηλικία των 30 ετών, τα επίπεδα του CoQ10 στο σώμα μειώνονται, επηρεάζοντας τα επίπεδα ενέργειας που μπορούν να παράγουν τα μιτοχόνδρια. Το προϊόν που παρέχει Συνένζυμο Q10 στην ενεργή μορφή του-την ουμπικινόλη- το Inno-Q-Nol, ενδείκνυται για την ενίσχυση των μιτοχονδρίων.

μελατονίνη είναι μια ορμόνη που γνωρίζουμε ότι υποστηρίζει τον ύπνο, αλλά δρα και ως αντιοξειδωτικό μέσα στο ωάριο για να βελτιώσει την ποιότητα των ωαρίων. Η μελατονίνη βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα στο ωοθυλακικό υγρό που περιβάλλει το ωοθυλάκιο, μέσα στην ωοθήκη. Η μελατονίνη συστήνεται, ειδικά εάν αντιμετωπίζετε χρόνιο στρες.

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share