Σμούθι με καφέ και Ω-λιπαρά από το Udo’s Oil

υγιεινό ρόφημα, σμούθι με καφέ σοκολάτα
1 λεπτό

Δυνατή εκκίνηση της ημέρας σημαίνει καφές! Κι αν προσθέταμε σε αυτόν ω-λιπαρά και πρωτεΐνη; Τότε θα απολαμβάναμε ένα δυνατό και ιδιαίτερα υγιεινό ξεκίνημα και μια μέρα γεμάτη ενέργεια! Διαβάστε τη συνταγή Σμούθι με καφέ και Ω-λιπαρά από το Udo’s Oil και ανακαλύψτε το νέο σας αγαπημένο ρόφημα.

Συστατικά

½ φλιτζάνι μαγειρεμένη στον ατμό γλυκοπατάτα

½ φλιτζάνι γάλα επιλογής σας

4 –5 παγάκια καφέ *

2 κουταλιές της σούπας κακάο σε σκόνη

1,5 κουταλιά της σούπας λάδι Udo’s Oil 3.6.9

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο αμυγδάλου

3 χουρμάδες

1 πρέζα θαλασσινό αλάτι

Προαιρετικά: 1 κουταλιά σκόνη πρωτεΐνης

Οδηγίες

Προσθέστε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας και ανακατέψτε. Σερβίρετε αμέσως το σμούθι με καφέ και ω-λιπαρά και απολαύστε ένα πρωινό ρόφημα γεμάτο ενέργεια και θρεπτικά συστατικά!

* Για να φτιάξετε παγάκια καφέ: παρασκευάστε ένα φλιτζάνι καφέ με όποιον τρόπο θέλετε. Αφήστε το να κρυώσει και βάλτε το σε θήκη για παγάκια. Μόλις παγώσουν τα παγάκια βάλτε τα σε ένα γυάλινο δοχείο στον καταψύκτη σας. Χρησιμοποιήστε ντεκαφεινέ ή υποκατάστατο καφέ εάν προτιμάτε το smoothie χωρίς καφεΐνη.

To Udo’s Oil 3.6.9 προσφέρει ω-λιπαρά από βιολογικά έλαια λιναριού, νυχτολούλουδου, καρύδας, σουσαμιού κ.ά.. Παρέχει ω-3 ALA  και ω-6 GLA, τα οποία ο οργανισμός μας χρειάζεται ταυτόχρονα για να λειτουργήσει.

Αν θέλετε να δείτε μια ακόμα συνταγή για ένα πρωινό smoothie για άμεση αποτοξίνωση δείτε εδώ.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share