Smoothie για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – Αγαπήστε πρώτα εσάς!

Smoothie Αγίου Βαλεντίνου
1.5 λεπτό

Κάποιοι άνθρωποι που πέρασαν ή που βρίσκονται ακόμα στη ζωή σας, πιθανόν να σας έχουν δυσαρεστήσει. Μπορεί να έχετε περάσει χρονικά διαστήματα παλινδρομώντας ανάμεσα σε καταστάσεις. Μεταξύ όλων αυτών είναι εύκολο να «ξεχάσετε» να φροντίσετε τον εαυτό σας. Μην αφήστε αυτό να συμβεί την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ξεκινήστε με μικρά πραγματάκια, βάζοντας πχ. μια νέα προσθήκη στη ρουτίνα σας, με έμφαση στη σωματική, συναισθηματική και ψυχική υγεία σας. Κάτι τόσο απλό όσο ένα υγιεινό πρόγευμα μπορεί να δώσει τον τόνο για όλη την ημέρα: ένα Smoothie του “Αγίου Βαλεντίνου” ειδικά για σας!

Για να σας εμπνεύσουμε, έχουμε ένα νόστιμο τρόπο για να ξεκινήσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – ένα υγιεινό και γευστικό Smoothie για πρωινό, πλούσιο σε βιταμίνες και ζωτικής σημασίας Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.

Smoothie για το Πρωινό της μέρας του Αγίου Βαλεντίνου

Μερίδες 2

Συστατικά:

1 φλιτζάνι νερό
1 μπανάνα
περ. ½ φλιτζάνι βατόμουρα
περ. ½ φλιτζάνι σμέουρα
2 φλιτζάνια φράουλες
1 κουτ. ξηρό acai
1 κουταλιά της σούπας Udo’s Oil™ 3 • 6 • 9 Blend

Προαιρετικά για το σερβίρισμα:

σπόροι κολοκύθας
μύρτιλα
granola
σμέουρα
ψιλοκομμένα αμύγδαλα

Μέθοδος:

Ανακατέψτε μαζί το νερό, τη μπανάνα, τα βατόμουρα, τα σμέουρα και τις φράουλες. Διαλύστε τη σκόνη acai και το Udo’s Oil™ 3 • 6 • 9 Blend στο μίγμα και ανακατέψτε μέχρι να γίνει λείο. Πασπαλίζετε την επιφάνεια με σπόρους κολοκύθας, βατόμουρα, granola, σμέουρα, και αμύγδαλα. Σερβίρετε αμέσως.

(Προσαρμογή από το βιβλίο συνταγών του Udo Erasmus)

Το Smoothie του “Αγίου Βαλεντίνου” έχει πολύ υψηλή διατροφική αξία

Το μείγμα της μπανάνας (έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β6 και κάλιο), τα βατόμουρα (με φυτικές ίνες, βιταμίνη C, και βιταμίνη Κ) και τα σμέουρα (με βιταμίνη C, μαγγάνιο και φυτικές ίνες),είναι όχι μόνο νόστιμο και υγιεινό, αλλά χάρη στο Udo’s Oil™ 3 • 6 • 9 Blend, χαρίζει πολλή ενέργεια. Tο έλαιο Udo’s Oil™ 3 • 6 • 9 Blend συνδυάζει Ω-λιπαρά οξέα μακράς αλυσίδας σε μια ειδική σύνθεση από φυσικά, ανεπεξέργαστα έλαια από φρέσκα βιολογικά: λινάρι, ηλίανθο , σουσάμι, και νυχτολούλουδο, καθώς και έλαια από καρύδα και πίτουρο ρυζιού.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ας επικεντρωθούμε σε μία από τις πιο σημαντικές σχέσεις που έχουμε – τη σχέση μας με τον εαυτό μας. Όταν αγαπάμε και φροντίζουμε τον εαυτό μας, είναι πιο εύκολο να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στην αγάπη και τη φροντίδα των αγαπημένων μας.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share