Πράσινο Gazpacho (κετογονική διατροφή)

Πράσινο Gazpacho κετογονική διατροφή
1 λεπτό

Αν αγαπήσατε το Gazpacho, ώρα να ανακαλύψετε την πράσινη εκδοχή του, το πράσινο Gazpacho, εμπλουτισμένο πάντα με τα εξαιρετικής ποιότητας Ω λιπαρά Udo’s Oil και κατάλληλο για όλων των τύπων διατροφές, όπως χορτοφαγική, κετογονική διατροφή, παλέο, whole 30 κλπ.

Πράσινο Gazpacho – (χορτοφαγικό, παλέο, χαμηλό σε υδατάνθρακες, χαμηλό σε FODMAP, κατάλληλο για κετογονική διατροφή και Whole 30 διατροφή)

Συστατικά

2 μεγάλα αγγούρια, ψιλοκομμένα (αν είναι κηρωμένα, ξεφλουδίστε πρώτα)

1 baby κολοκυθάκι

χυμό από 2 λάιμ,

2 μίσχους σέλερι, ψιλοκομμένα

1 μεγάλο ή 2 μικρά ώριμα αβοκάντο, μισά, ξεφλουδισμένα

2 φλιτζάνια μυρωδικά όπως ιταλικό βασιλικό, άνηθο, κόλιαντρο, μέντα, ρίγανη -μπορούν να λειτουργήσουν όλα

2 κουταλιές της σούπας Udo’s oil

Αλάτι για γεύση

Προαιρετικά για το σερβίρισμα: σχοινόπρασο ή πράσινο κρεμμύδι, σπόροι κολοκύθας, λίγο λάδι κολοκύθας, ξύσμα λάιμ

Οδηγίες

Προσθέστε τα κομμάτια αγγουριού και το χυμό λάιμ σε ένα μπλέντερ και αναμίξτε. Προσθέστε σέλινο, αβοκάντο, βασιλικό και / ή άλλα βότανα και ανακατέψτε.

Δοκιμάστε και προσθέστε το Udo’s oil και αλάτι. Ανακατέψτε και ρυθμίστε τα καρυκεύματα, αν θέλετε. Το πράσινο κρεμμύδι ή μια μικρή σκελίδα σκόρδου ή ακόμα και λάδι κολοκύθας, είναι ωραίες προσθήκες.

Σημειώσεις

Συμβουλή σερβιρίσματος: Γαρνίρετε και σερβίρετε αμέσως ή, εάν η σούπα σας δεν είναι αρκετά δροσερή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, καλύψτε και ψύξτε, πριν το σερβίρετε. Εάν είναι πάρα πολύ πηκτό, προσθέστε μια χούφτα παγάκια στο μπλέντερ πριν το σερβίρετε.

Μερίδες 2

Το πράσινο gazpacho προσφέρει ένα ωραίο εναλλακτικό προφίλ γεύσης και είναι μια επιλογή για τους ανθρώπους που πρέπει να αποφύγουν πικάντικα τρόφιμα ή FODMAPs.

Dana Green Remedios

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share