Λιπώδης διήθηση του ήπατος: μια νόσος που μας αφορά

λιπώδη διήθηση σιλυμαρίνη milkthistle
1,5 λεπτό

Όσο ο δείκτης παχυσαρκίας αυξάνεται, τόσο αυξάνονται και τα ποσοστά των ανθρώπων που πάσχουν από λιπώδη διήθηση του ήπατος στον δυτικό κόσμο. Δυστυχώς δεν υπάρχει φαρμακευτική αγωγή που να θεραπεύει τη συγκεκριμένη νόσο.

Πρόσφατα, ανακοινώθηκε μια μετά-ανάλυση σε τυχαιοποιημένες κλινικές δοκιμές για την αποτελεσματικότητα μιας δραστικής ουσίας που περιέχει το γαϊδουράγκαθο, της συλιμαρίνης, σε ασθενείς με μη αλκοολική λιπώδη νόσο (NAFLD) από Έλληνες επιστήμονες στο www.sciencedirect.com.

Τα σημαντικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν είναι τα παρακάτω:

  • Η μη αλκοολική λιπώδης νόσος του ήπατος (NAFLD) είναι μια χρόνια ηπατική νόσος που επηρεάζει σημαντικό ποσοστό του γενικού πληθυσμού
  • Παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, η μόνη αποδεδειγμένη ευεργετική θεραπεία για το NAFLD είναι η απώλεια βάρους και η άσκηση.
  • Η θεραπεία με συλιμαρίνη φαίνεται να είναι αποτελεσματική στη μείωση των επιπέδων ηπατικών ένζυμων (τρανσαμινασών) σε ασθενείς με NAFLD.
  • Η μείωση των επιπέδων τρανσαμινασών φαίνεται να μην είναι απλά αποτέλεσμα της απώλειας βάρους.

Το Milk Thistle Plus είναι σύμμαχος της ηπατικής υγείας

Το γαϊδουράγκαθο και η δραστική του ουσία συλιμαρίνη, έχει γίνει αντικείμενο πολλών ακόμα μελετών για την προστατευτική και την αναγεννητική της δράση στα κύτταρα του ήπατος.

Καθώς η MedMelon διαθέτει ένα πολύ αξιόπιστο και δοκιμασμένο συμπλήρωμα με βασική ουσία τη συλιμαρίνη, το Milk Thistle Plus, της καναδικής εταιρείας Flora, θεωρούμε καθήκον μας, να γνωστοποιήσουμε την συγκεκριμένη πληροφορία, που μόνο ελπίδα κομίζει, πόσο μάλλον όταν προέρχεται από Έλληνες επιστήμονες.

Το Milk Thistle Plus είναι ένα τιτλοδοτημένο εκχύλισμα από γαϊδουράγκαθο, πικραλίδα και αγκινάρα, που προστατεύουν το συκώτι και δρουν συνεργικά προς όφελος της ηπατικής υγείας.

Ολόκληρη την έρευνα θα τη δείτε εδώ:  https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0899900720303750?fbclid=IwAR0lLICJotkp4EapHB3C3_YSJ9J7ukPg402lhTMKw8RSm5koevKosL9gw5E

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share