Όλα για το ήπαρ: λειτουργία-αποτοξίνωση-ενίσχυση.

ήπαρ υγιές συκώτι τόνωση
1,5 λεπτό

Το Μilk Thistle Plus της Flora είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο βοηθά το σώμα μας να διατηρήσει τη φυσική του ισορροπία και υποστηρίζει την ηπατική υγεία. Το Milk Thistle Plus παρέχει αντιοξειδωτικά που υποστηρίζουν τα κύτταρα, το ανοσοποιητικό σύστημα και την απομάκρυνση των τοξινών από το ήπαρ και το αίμα.

Τα συστατικά του Μilk Thistle Plus αποτοξινώνουν το ήπαρ, ενισχύουν την άμυνά του ενάντια σε ιούς, φάρμακα, βαρέα μέταλλα και αλκοόλ, υποστηρίζουν την αναπαραγωγή νέων ηπατικών κυττάρων και την υγεία του παχέος εντέρου, συντελούν στη διατήρηση χαμηλών λιπιδίων, παρουσιάζουν αντιδιαβητική δράση, βοηθούν στην έκκριση χολής και μειώνουν τη δυσπεψία. Η βασική δραστική ουσία του είναι η σιλυμαρίνη που περιέχεται στο εκχύλισμα σπόρων γαϊδουράγκαθου. Περιέχει και εκχυλίσματα από φύλλα αγκινάρας και ρίζας πικραλίδας.

Η ηπατική λειτουργία

Το ήπαρ εκτελεί περισσότερες από 500 διαφορετικές λειτουργίες, όπως η καταπολέμηση των λοιμώξεων, η εξουδετέρωση των τοξινών και ο έλεγχος του σακχάρου στο αίμα. Υπάρχουν αρκετοί στρεσογόνοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το πόσο καλά λειτουργεί το συκώτι μας. Μερικοί από τους πιο κοινούς είναι οι ιώσεις, η κακή διατροφή, το αλκοόλ και η ηπατίτιδα. Το συκώτι είναι υπεύθυνο για την απομάκρυνση των κατεστραμμένων κυττάρων που είναι αποτέλεσμα ενός κακού τρόπου ζωής.

Εκχύλισμα σπόρων γαϊδουράγκαθου

Το εκχύλισμα σπόρων γαϊδουράγκαθου είναι δημοφιλές στη βοτανοθεραπεία για την ανακούφιση από πεπτικές διαταραχές. Είναι  προστατευτικό για το ήπαρ και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την υγεία του ήπατος. Το γαϊδουράγκαθο περιέχει σιλυμαρίνη, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό το οποίο προστατεύει τον οργανισμό από την οξείδωση των ελεύθερων ριζών που προκαλεί κυτταρικές βλάβες. Η σιλυμαρίνη έχει μελετηθεί σε βάθος χρόνου με πολλές διαφορετικές κλινικές έρευνες. Μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και σε πολλές καταστάσεις γνωστές ως ασθένειες του ήπατος, όπως ηπατίτιδα ή κίρρωση. Θα λειτουργήσει καλά με άλλα συμπληρώματα όπως οι βιταμίνες Β6, Β12, φιλικό οξύ και ψευδάργυρος. Για άτομα που πάσχουν από διαβήτη ή έχουν ηπατικά προβλήματα που σχετίζονται με τον διαβήτη, μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση του ελέγχου του σακχάρου στο αίμα τους. Η σιλυμαρίνη βοηθά στην πρόληψη της συσσώρευσης της αθηρωματικής πλάκας από αυξημένη χοληστερόλη και προάγει την υγεία της καρδιάς. Επίσης:

  • Βοηθά στην υποστήριξη της λειτουργίας του ανοσοποιητικού και βοηθά στη μείωση της φλεγμονής
  • Δρα ευεργετικά εναντίον της δημιουργίας πετρών στην χοληδόχο κύστη
  • Έχει θετικές επιδράσεις στη λειτουργία της χοληδόχου κύστης
  • Ανακουφίζει από κοινές πεπτικές διαταραχές όπως δυσπεψία, φούσκωμα, αέρια, κοιλιακό άλγος ή δυσφορία

Εκχύλισμα ρίζας πικραλίδας

Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως για ηπατικά προβλήματα και ηπατίτιδα. Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά το ήπαρ ως σύνολο να είναι πιο αποτελεσματικό στη λειτουργία του.

  • Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την υποστήριξη της υγιούς ηπατικής λειτουργίας
  • Βοηθά στην εκκένωση της χοληδόχου κύστης και των χοληφόρων πόρων
  • Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα
  • Έχει θετική επίδραση στη λειτουργία της χοληδόχου κύστης
  • Βοηθά στη ρύθμιση του σακχάρου

Εκχύλισμα φύλλων αγκινάρας

Βοηθά το σώμα να διατηρήσει ένα υγιές ήπαρ. Βοηθά στην πρόληψη της συσσώρευσης τοξινών στο ήπαρ και το προστατεύει από βλάβες από τις τοξίνες.

Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να βοηθήσει στη διατήρηση ενός υγιούς ήπατος

  • Βοηθά στον καθαρισμό του αίματος
  • Βοηθά στην αποτοξίνωση
  • Υποστηρίζει την υγιή πέψη
  • Δρα κατά της υπερλιπιδαιμίας σε ασθενείς με υψηλή χοληστερίνη

To Μilk Thistle Plus  της Flora

-Έχει μεγάλη περιεκτικότητα της δραστικής ουσίας Σιλυμαρίνης και αναλογία σε φλαβονολίνια, ισοδύναμη με αυτές των κλινικών δοκιμών

-Είναι ασφαλές για μακροχρόνια χρήση

– Είναι Μη γενετικά τροποποιημένο- Χωρίς γλουτένη – Κατάλληλο για Χορτοφάγους

Δείτε μερικές συμβουλές για να διατηρήσετε το ήπαρ σας σε άριστη κατάσταση.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share