Αν καταναλώνετε αλκοόλ γνωρίστε το Milk Thistle plus

αν καταναλώνετε αλκοόλ
1.5 λεπτό
Φυσική Φόρμουλα Προστασίας της Hπατικής Yγείας

Συνηθίζετε να πίνετε ένα ποτηράκι κάθε βράδυ για να αποφορτιστείτε και να χαλαρώσετε; Έχετε συνδυάσει το ποτό με την κοινωνικότητα και τη συναναστροφή με φίλους; Η συστηματική και χρόνια κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να έχει βλαπτικές συνέπειες στην υγεία του ήπατος. Σκεφτήκατε ότι πρέπει να προστατέψετε το ήπαρ σας αν καταναλώνετε συχνά αλκοόλ;

Γνωρίστε τη Φυσική Φόρμουλα Προστασίας της Hπατικής Yγείας, Milk Thistle plus

Το Μilk Thistle Plus παρασκευάζεται αποκλειστικά από τη Flora Canada και αποτελείται από τυποποιημένα εκχυλίσματα γαϊδουράγκαθου, ρίζας πικραλίδας και  φύλλων αγκινάρας. Τα ενεργά συστατικά των τριών αυτών φυτών  συνεργάζονται στην υποστήριξη της υγείας του ήπατος και του παχέος εντέρου και την απομάκρυνση των τοξινών μέσω των εντέρων.

Το ήπαρ εκτελεί περισσότερες από 500 γνωστές λειτουργίες στο σώμα μας, μία εκ των οποίων είναι το φιλτράρισμα όλων των αποβλήτων από το αίμα. Στο συκώτι λόγω  διαταραχών, λήψης φαρμάκων, κακής διατροφής, υπερκατανάλωσης αλκοόλ και άλλων δημιουργείται συμφόρηση, η οποία υποθάλπει την υγιή λειτουργία του. Παραδοσιακά, το γαϊδουράγκαθο έχει χρησιμοποιηθεί για αποτοξίνωση του ήπατος, της χοληδόχου κύστης και των νεφρών, ώστε αυτά τα όργανα να μπορούν να λειτουργούν με τη μέγιστη αποδοτικότητα.

Η Silymarin, είναι το ενεργό συστατικό του γαϊδουράγκαθου και είναι ένα ισχυρότατο αντιοξειδωτικό. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που βλάπτουν τα κύτταρα, τους ιστούς και τα όργανα. Υποστηρίζει την αναγέννηση των κατεστραμμένων ηπατικών κυττάρων και μεγάλων τμημάτων ιστών, μέσω της ενεργοποίησης της πρωτεϊνικής σύνθεσης στα ηπατικά κύτταρα με την αύξηση της δραστηριότητας του γενετικού υλικού (DNA-RNA). Εμποδίζει τις τοξίνες να εισχωρήσουν στα ηπατικά κύτταρα και εξουδετερώνει τις τοξίνες που έχουν ήδη εισχωρήσει σε αυτά.

Το γαιδουράγκαθο προστατεύει το ήπαρ όταν καταπονείται (καταναλώνετε αλκοόλ, φάρμακα κλπ.)

Το γαϊδουράγκαθο διαθέτει πολλές κλινικές μελέτες με κύρια κατεύθυνση την θετική δράση του στη διατήρηση της υγείας του ήπατος. Έχουν δείξει ότι βοηθά σημαντικά:

– στη μείωση των οργανικών βλαβών από αλκοόλ

– στην αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης σε ασθενείς με ηπατικές βλάβες

– στην ευνοϊκή μεταβολή στα επίπεδα των ηπατικών ένζυμων (τρανσαμινάσες) σε ασθενείς με κίρρωση, ιογενή ηπατίτιδα και λιπώδη διήθηση

– στη βελτίωση των συμπτωμάτων της προκληθείσας τοξικής βλάβης σε όργανα (ναυτία, αδυναμία, απώλεια όρεξης, κόπωση και πόνος)

– στην αποτροπή βλαβών από χημικά φάρμακα

– στη μείωση των πονοκεφάλων που συνδέονται με τη συμφόρηση των οργάνων αποτοξίνωσης.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share