Ώρα να κινηθείτε!

κινηθείτε! κινητοποιήστε το έντερο
1 λεπτό

Έτοιμοι για επανεκκίνηση; Θαυμάσια! Έχετε στη διάθεσή σας 102.000.000.000 ζωντανά προβιοτικά βακτήρια που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα να κινηθείτε στην κατεύθυνση της υγείας του εντέρου.

Είναι γεγονός: Σε κάποια φάση της ζωής μας, όλοι υποφέρουμε από αέρια, φουσκώματα, δυσκοιλιότητα και γενικά εκείνα τα δυσάρεστα συμπτώματα που συνδέονται με εντερικά προβλήματα. Όταν η κατάσταση γίνεται επίπονη, είναι ώρα να ζητήσουμε βοήθεια.

Super Hi-Potency Microbiota- ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ!

Το Super Hi-Potency Microbiota είναι το πιο ισχυρό προβιοτικό συμπλήρωμα που κυκλοφορεί και σίγουρα το πλέον αποτελεσματικό, ώστε να ξαναβάλετε την εντερική λειτουργία σε τάξη. Δεν είναι μόνο το πλήθος των βακτηρίων που περιέχει ανά κάψουλα και εγγυάται την αποτελεσματικότητά του. Είναι η αποικιστική ικανότητα των περιεχόμενων βακτηρίων, που εγγυάται ότι τα βακτήρια θα φθάσουν ζωντανά και δραστήρια στο έντερο, δημιουργώντας αποικίες που θα διατηρηθούν και θα συνεχίζουν να επιτελούν τους πολλαπλούς ωφέλιμους ρόλους τους.

Κινηθείτε για να κινητοποιήσετε το έντερό σας

Το Super Hi-Potency Microbiota περιέχει βακτήρια από 8 διαφορετικές προβιοτικές καλλιέργειες, με μεγάλη συγκέντρωση σε μπιφιδοβακτήρια, ειδικά επιλεγμένες ώστε να αποκαταστήσουν την υγεία της χλωρίδας του παχέος εντέρου.

• Εμποδίζουν την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων και μολυσματικών παραγόντων που προκαλούν διάρροιες
• Αντιμετωπίζουν τη χρόνια δυσκοιλιότητα
• Ανακουφίζουν και προστατεύουν από φλεγμονές του εντέρου
• Ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα
• Μειώνουν τις επιπτώσεις της ευαισθησίας στη λακτόζη

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share