Χρειάζεσαι έναν σωματοφύλακα όταν κάνεις δίαιτα!

δίαιτα
2 λεπτά

Πήρες την απόφαση να αρχίσεις δίαιτα! H συνέχεια όμως είναι αυτή που περιμένεις;

Εκτός από τη μείωση των θερμίδων που καταναλώνουμε και την κατάλληλη διατροφή που θα ακολουθήσουμε, υπάρχουν πολλές λειτουργίες στον οργανισμό μας που επηρεάζουν την επιτυχία της δίαιτας και το σημαντικότερο είναι το πόσο υγιείς θα είμαστε στο τέλος. Γι’ αυτό υπάρχει μια σπουδαία βοτανική φόρμουλα που εγγυάται την υγιή απώλεια βάρους.

Το Flor·Essence εγγυάται την υγιή απώλεια βάρους

Το Flor·Essence είναι ένα εκχύλισμα από 8 οργανικά βότανα, που καθαρίζει, ισορροπεί και ανανεώνει τον οργανισμό. Απόλυτα ασφαλές, τόσο για περιστασιακή όσο και για μακροχρόνια χρήση.

Η βασική του λειτουργία είναι η αποτοξίνωση, αλλά παράλληλα υποστηρίζει την πέψη, την αποσυμφόρηση της λέμφου, την εντερική λειτουργία, τον ύπνο και ταυτόχρονα εφοδιάζει τον οργανισμό με πλήθος αντιοξειδωτικών, αντιικών, ανοσοδιαργετικών και φυτοθρεπτικών στοιχείων που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό.

Το Flor·Essence  δεν κάνει λιποδιάλυση καθώς δεν είναι αυτός ο κύριος σκοπός του. Όμως, λόγω των  ιδιοτήτων των συστατικών του βοτάνων (κολλιτσίδα, λάπαθο, φτελιά, τούρκικο ραβέντι, νεροκάρδαμο, φύκι Kelp, αγιάγκαθο, κόκκινο τριφύλλι):

  • Βοηθά άμεσα στη λεμφική κυκλοφορία και την αποφυγή της κατακράτησης υγρών. Αυτό οδηγεί σε άμεσο “ξεπρήξιμο” των άκρων και της κοιλιάς
  • Ενισχύει την ομαλή λειτουργία του εντέρου τόσο κατά τη διάρκεια αλλά κυρίως μετά το πέρας της δίαιτας, που λύνει ένα πολύ συχνό πρόβλημα που δημιουργούν και κληροδοτούν οι δίαιτες στη συνέχεια
  • Ρυθμίζει το μεταβολισμό, συμβάλλει στην απώλεια βάρους και τη μείωση της κυτταρίτιδας
  • Αναβαθμίζει την ποιότητα του ύπνου, ο οποίος πολλές φορές διαταράσσεται στη διάρκεια μιας δίαιτας, μας κάνει να νιώθουμε κουρασμένοι και χωρίς ενέργεια και ανοίγει “κερκόπορτες” σε αρρώστιες
  • Εφοδιάζει με φυτοθρεπτικά, αντιοξειδωτικά κ.ά. συστατικά και ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό

Μια πολύ σημαντική παράμετρος που προσέχουμε στη δίαιτα

Όταν χάνουμε βάρος “αδειάζουν” τα λιποκύτταρα και απελευθερώνονται στην κυκλοφορία όλα τα «σκουπίδια» που χρησιμοποιούν τα λιποκύτταρα σαν σπίτι τους. Μικροσωματίδια, βαρέα μέταλλα, τοξίνες, ξενορμόνες, χημικά κ.ά. δημιουργούν ξαφνική και μαζική συμφόρηση στον οργανισμό, ο οποίος δεν μπορεί να τα διαχειριστεί. Αυτό καταλήγει νωρίτερα ή αργότερα αλλά νομοτελειακά σε παθογένειες. Είναι απολύτως αναγκαίο τα σκουπίδια να αποβάλλονται όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά γίνεται κι εδώ είναι που το Flor·Essence επιτελεί άριστα τον πιο ουσιώδη ρόλο του: Την ήπια αλλά αποτελεσματική αποτοξίνωση σε κυτταρικό επίπεδο χωρίς να ερεθίζει ή να εξαντλεί τα όργανα. Το σώμα μας απαλλάσσεται από τα “σκουπίδια” του και τα οργανικά συστήματα λειτουργούν πιο εύρυθμα απαλλαγμένα πλέον από τοξικούς επιβαρυντικούς παράγοντες.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share