Το πράσινο Smoothie της Ellie Greenwood

πράσινο Smoothie
1 λεπτό

“Ξεκινώ καθημερινά τη μέρα μου με ένα πράσινο Smoothie”. Θεωρώ ότι είναι ένας εύγευστος και εύκολος τρόπος για να ξεκινήσω τη μέρα μου με μια βόμβα βιταμινών και θρεπτικών ουσιών. Μου εξασφαλίζει ότι παίρνω μια καλή δόση λαχανικών χωρίς να το σκεφτώ. Ένα σπιτικό smoothie σερβιρισμένο σε γυάλινο δοχείο με βιδωτό καπάκι είναι εύκολο να μεταφερθεί και αντικαθιστά τους αγορασμένους έτοιμους χυμούς ή τα σπάταλα πλαστικά μπουκάλια μίας χρήσης που αγοράζουμε από ανάλογα καταστήματα που παρασκευάζουν τέτοια είδη.

Η συνταγή παρακάτω είναι η αγαπημένη μου και δίνει μεγάλη ενεργειακή ώθηση για να είστε έτοιμοι για δουλειά ή για προπόνηση! Βέβαια η ποικιλία είναι πάντα καλή για να αποφύγετε την πλήξη και να εναλλάσσετε τις βιταμίνες και τα μέταλλα που παίρνετε από τη διατροφή σας κάθε μέρα. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε φρούτα εποχής και λαχανικά ή να τα καταψύχετε και να τα χρησιμοποιείτε και εκτός εποχής.
Το Beyond Greens της Flora που προστίθεται στη συνταγή είναι ένα κοκτέιλ από πράσινες τροφές και τροφές που έχουν υποστεί ζύμωση με προβιοτικά και προσφέρει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Μια μεζούρα ισοδυναμεί με 2 μερίδες φρούτων και λαχανικών, ενώ έχει μόνο 30 θερμίδες».

Συστατικά

• 1 μέτριο μήλο
• 1 μικρή μπανάνα
• 1/3 αβοκάντο χωρίς τη φλούδα
• ½ λάιμ το χυμό του
• Λίγο φρέσκο τζίνζτερ
• 1 μεζούρα Flora Beyond Greens
• Νερό

Οδηγίες

1. Ψιλοκόψτε όλα τα φρούτα. Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και αναμίξτε για 10 έως 30 δευτερόλεπτα.

Ellie Greenwood was voted Female North American Ultrarunner of the Year by Ultrarunning Magazine (2011, 2012, 2014). Born in Scotland, Ellie now resides in North Vancouver, BC, she is a Flora ambassador and is one of Ultrarunning’s elite.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share