Προβιοτικά: πολύτιμα ήδη από το ξεκίνημα της ζωής μας

προβιοτικά ξεκίνημα ζωής
1 λεπτό

Eίναι γεγονός: Ένα παιδί που μεγαλώνει σε αγρόκτημα από το ξεκίνημα της ζωής του μέχρι την ηλικία των 10 χρόνων και έρχεται καθημερινά σε επαφή με ζώα και φυτά, είναι λιγότερο ευάλωτο σε ασθένειες που θα μπορούσε αναπτύξει στην ενήλικη ζωή του, από ότι αν μεγάλωνε αποκλειστικά σε αστικό περιβάλλον.

Η εξήγηση είναι απλή: όσο το παιδί είναι σε καθημερινή επαφή με ποικίλους  μικροοργανισμούς και μικρόβια, έχει καλύτερη ανοσολογική προστασία και δημιουργεί με φυσικό τρόπο μια πλούσια και ισορροπημένη εντερική χλωρίδα. Τα προβιοτικά είναι πολύτιμα από το ξεκίνημα της ζωής.

Η ισορροπημένη εντερική χλωρίδα -δηλαδή το υγιές μικροβίωμα- είναι η βάση για ένα γερό ανοσοποιητικό, ενώ προστατεύει από χρόνιες παθήσεις, αυτοάνοσα ακόμα και από ψυχικές ασθένειες.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ

Η συμπλήρωση με προβιοτικά μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό εφόδιο για ένα παιδί, από το ξεκίνημα της ζωής του, ιδίως όταν για διάφορους λόγους (αντιβιώσεις, ταξίδια, κληρονομικότητα, στέρηση θηλασμού  κλπ.) στερείται ενός υγιούς και ισορροπημένου μικροβιώματος.

Το Kids Probiotic της Flora παρέχει 5 δις ζώντα βακτήρια/κάψουλα από 7 διαφορετικές καλλιέργειες, τα οποία:

  • Συμβάλλουν στην ομαλοποίηση της εντερικής λειτουργίας
  • Ενισχύουν το ανοσοποιητικό  προφυλάσσοντας από την εισβολή παθογόνων βακτηρίων
  • Μειώνουν τις επιπτώσεις της ευαισθησίας στη λακτόζη
  • Προάγουν τη σύνθεση του συμπλέγματος των βιταμινών Β
  • Βελτιώνουν την πέψη και αυξάνουν την απορρόφηση των μετάλλων και των ιχνοστοιχείων
  • Βοηθούν στην άμεση αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας μετά από αντιβιώσεις

Για βρέφη μέχρι 4 ετών δείτε το εξειδικευμένο προβιοτικό Toddler’s Probiotic που περιέχει και το βρεφικό στέλεχος B.Infantis.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share