Ουλίτιδα, τερηδόνα, κακοσμία στόματος τέλος με μασώμενα προβιοτικά super 5

Ουλίτιδα, κακοσμία, άφθες
1.5 λεπτό

Ενώ τα περισσότερα προβιοτικά είναι σε κάψουλες που τις καταπίνουμε, το Super-5 παρέχει ένα ανώτερο σύστημα μεταφοράς φιλικών βακτηρίων στο στόμα, τα ούλα, τον οισοφάγο και το στομάχι. Έτσι, δημιουργεί μια υγιή χλωρίδα στη στοματική κοιλότητα, που δρα κατά των παθήσεων όπως ουλίτιδα, κακοσμία, φλεγμονές, στοματίτιδες. Είναι σε μορφή μασώμενης ταμπλέτας η οποία περιέχει 2 δισεκατομμύρια ζώντα βακτήρια (εγγυημένη  ποσότητα ανά ταμπλέτα).

Το ανώτερο σύστημα μεταφοράς φιλικών βακτηρίων του Super 5

Μετά από κάθε γεύμα, ένα δισκίο Super-5 διαλύεται στο στόμα. Τα προβιοτικά που υπάρχουν στο Super-5 έρχονται σε άμεση επαφή με το στόμα, τα δόντια, τα ούλα και το λαιμό, ενυδατώνονται, αναπτύσσονται και πολλαπλασιάζονται γρήγορα, ακόμη και πριν από την κατάποση. Μέχρι τη στιγμή που θα φθάσουν στο στομάχι, μπορεί να υπάρχουν 3 ή 4 φορές περισσότερα από αυτά τα καλά βακτήρια που υπήρχαν στο δισκίο.

Κατά τη διάρκεια του ταχέως πολλαπλασιασμού τους, αποικίζουν εκ νέου και εμφυτεύονται στο στόμα, τα ούλα και τον οισοφάγο και αναστέλλουν την ανάπτυξη των μη φιλικών βακτηρίων, ενισχύοντας γενικότερα την ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος στον έλεγχο της ανάπτυξης των παθογόνων βακτηρίων.

Τα βακτήρια που οδηγούν σε φλεγμονές, σε παθήσεις των ούλων, στοματίτιδες, δυσάρεστη αναπνοή, και τη φθορά των δοντιών δεν μπορούν να κάνουν τη «βρώμικη» δουλειά τους, επειδή τα φιλικά βακτήρια στο Super-5 τα εμποδίζουν.

Οι μασώμενες παστίλιες του Super 5 Plus,  με φυσικό άρωμα βατόμουρου, περιέχουν 5 ειδικά επιλεγμένα στελέχη προβιοτικών Lactobacillus, συμπεριλαμβανομένου του L. Salivarius, που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας υγιούς χλωρίδας στο στόμα, καθώς και ξυλιτόλη που εμποδίζει την τερηδόνα.  Το προβιοτικό στέλεχος Lactobacillus Salivarius βρίσκεται στο στόμα και το λεπτό έντερο. Έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην αντιμετώπιση της αιμορραγίας των ούλων, της τερηδόνας, της κακής αναπνοής, των στοματικών άφθων και των φλεγμονών. Το  L. Salivarius παράγει βιταμίνες Β, ένζυμα και γαλακτικό οξύ, διασπά τις πρωτεΐνες κι έχει ισχυρή αντιμικροβιακή δράση, κλινικά αποδεδειγμένη. Από τις πιο σημαντικές ιδιότητές του είναι ότι αντιμάχεται το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού που προκαλεί το έλκος στομάχου.

Ο ρόλος των βακτηρίων στο στόμα μας

Τα βακτήρια υπάρχουν παντού και τα καταναλώνουμε μαζί με το φαγητό που τρώμε. Δε μπορούμε να τα δούμε, να τα γευτούμε ή να τα νιώσουμε, αλλά το στόμα μας είναι πάντα γεμάτο με μικροοργανισμούς, κι αυτό είναι φυσιολογικό και ταυτόχρονα σημαντικό. Μερικά απ’ αυτά θα παίξουν ένα θετικό ρόλο, βοηθώντας στη διάσπαση των τροφών και στην εκκίνηση της πέψης με τη μάσηση. Άλλα, ωστόσο, είναι υπεύθυνα για πολλά προβλήματα που συμπεριλαμβάνουν την κακή αναπνοή, τα στοματικά έλκη, τις φλεγμονές των ιστών του στόματος και των δοντιών, τις παθήσεις των ούλων, ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα ακόμη και τη διάρροια των ταξιδιωτών. Η διαχείριση της στοματικής υγείας δεν είναι συμπτωματική αλλά είναι το έργο μιας ολόκληρης ζωής. Ευτυχώς, με λίγη βοήθεια από το Super 5 Plus μπορούμε να απολαύσουμε φρέσκια, καθαρή αναπνοή και λαμπερά δόντια που διαρκούν μια ζωή.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share