Τρώμε κόκκινα φρούτα και προστατεύουμε τα αγγεία μας!

κόκκινα φρούτα
1 λεπτό

Τα μύρτιλα, τα κράνμπερις και τα κουκούτσια μιας ποικιλίας σταφυλιών περιέχουν συγκεκριμένα φλαβονοειδή που χαρίζουν το κόκκινο χρώμα σε αυτά και παρεμφερή κόκκινα φρούτα και αποτελούν ισχυρούς θεραπευτικούς παράγοντες.

Έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στη βελτίωση του κυκλοφορικού, την ενδυνάμωση των τοιχωμάτων των αγγείων, των φλεβών και της καρδιάς. Μειώνουν την ευθραυστότητα και τη διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων κι εμποδίζουν τις ευρυαγγείες. Επίσης, λόγω της ισχυρής αντιοξειδωτικής τους δράσης, εμποδίζουν την οξείδωση της χοληστερόλης και το σχηματισμό αθηρωματικής πλάκας. Πολυάριθμες μελέτες δείχνουν ότι ειδικά το πατενταρισμένο εκχύλισμα των σπόρων σταφυλιού Masquelier’s®, γνωστό σαν ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες (OPCs), είναι εξαιρετικό για τη φλεβική ανεπάρκεια που προκαλεί οίδημα, πόνο, πρήξιμο, κόπωση, κνησμό και κράμπες.

Η Flora παρασκευάζει το Beyond Grape Seed ®, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, όπου συνυπάρχουν τα αυθεντικά Masquelier’s® OPC’s, με ένα πλήρες φάσμα βιοφλαβονοειδών από cranberries και μύρτιλλα.

Πώς τα OPCs ενισχύουν τα αγγεία

Τα αυθεντικά Masquelier’s® OPC’s είναι 20 φορές πιο ισχυρά από τη βιταμίνη C και 50 φορές πιο ισχυρά από τη βιταμίνη Ε στην ικανότητα εξουδετέρωσης των ελεύθερων ριζών.

Χωρίς την αντιοξειδωτική προστασία των OPCs, τα αποδομητικά ένζυμα είναι ελεύθερα να επιτεθούν στη δομή των αγγείων. Οι ελεύθερες ρίζες συνεχίζουν να εκφυλλίζουν αυτά τα αγγεία, δημιουργώντας ρωγμές οι οποίες γίνονται παγίδες για την κακή χοληστερόλη (LDL). Εκεί η LDL προσελκύει ασβέστιο. Η χοληστερόλη και το ασβέστιο δημιουργούν μια πλάκα η οποία στενεύει τις αρτηρίες (αθηρωμάτωση) και ευνοεί τη δημιουργία θρόμβων.

Άμεση απορροφητικότητα-βιοδιαθεσιμότητα

Τα OPCs στο Beyond Grape Seed είναι τα ταχύτερα απορροφήσιμα και άμεσα βιοδιαθέσιμα αντιοξειδωτικά. Μόλις 10 λεπτά μετά τη λήψη, ξεκινά η απορρόφηση ενώ παραμένουν ενεργά στον οργανισμό μέχρι 72 ώρες.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share