Τι να κάνω για τις ευρυαγγείες και τη βελτίωση του κυκλοφορικού;

ευρυαγγείες
1.5 λεπτό

Η απάντηση στις αντι-αισθητικές ευρυαγγείες και τη βελτίωση του κυκλοφορικού είναι τα φλαβονοειδή που βρίσκονται στα σταφύλια, τα μύρτιλλα, τα μούρα και τα cranberries. Aυτά δίνουν το κόκκινο χρώμα στα φρούτα και αποτελούν ισχυρούς αντιοξειδωτικούς και θεραπευτικούς παράγοντες. Κάθε αντιοξειδωτικό βοηθά τον οργανισμό, αλλά μόνον τα OPCs (οι Ολιγομερείς Προανθοκυανιδίνες) είναι αποτελεσματικά στην ενδυνάμωση των αιμοφόρων αγγείων και την επανόρθωση του κολλαγόνου.

Πως δρουν τα OPCs που βρίσκονται στους σπόρους του σταφυλιού

Είναι φυσικά «φάρμακα» για τη βελτίωση του κυκλοφορικού, την ενδυνάμωση των τοιχωμάτων των αγγείων, των φλεβών και της καρδιάς, ακόμα και για διαβητικούς, ενώ δρουν και ως αντιθρομβωτικά. Μειώνουν την ευθραυστότητα και τη διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων, εμποδίζουν την αιμορραγία των αγγείων (ευρυαγγείες), την κατακράτηση υγρών αλλά και την εναπόθεση αθηρωματικής πλάκας κατά μήκος των αρτηριών/αγγείων. Πολυάριθμες μελέτες δείχνουν ότι οι σπόροι σταφυλιού είναι εξαιρετικοί για τη φλεβική ανεπάρκεια που προκαλεί οίδημα, πόνο, πρήξιμο, κόπωση, κνησμό και κράμπες. Δρουν ως καλλυντικό κι αντηλιακό εκ των έσω και αποτρέπουν λεπτές γραμμές, ρυτίδες, και δυσχρωμίες. Προστατεύουν το κολλαγόνο από τα καταστρεπτικά ένζυμα και τις ελεύθερες ρίζες, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας.

Το Beyond Grape Seed είναι τιτλοδοτημένο εκχύλισμα από σπόρους σταφυλιού- τα αυθεντικά Masquelier’s® Original OPCs (Ολιγομερείς Προανθοκυανιδίνες) -, μύρτιλλα και cranberries. Καθώς διαπερνά τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, είναι ευεργετικό ακόμα και για τα μικρά αγγεία του εγκεφάλου, ενώ λόγω των  μύρτιλλων είναι εξαιρετικό για την όραση. Επίσης, τα μοναδικά cranberries προφυλάσσουν αποτελεσματικά από τις ουρολοιμώξεις.

Με αντιοξειδωτική δράση 20 φορές πιο ισχυρή από τη βιταμίνη C και 50 φορές από τη βιταμίνη D, το Beyond Grape Seed είναι ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο αντιοξειδωτικό, κλινικά δοκιμασμένο σε διάστημα 50 ετών.

Είναι  άμεσα βιοδιαθέσιμο, με μέγιστη απορρόφηση σε 45 λεπτά και δράση έως 72 ώρες.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share