Το προβιοτικό για επίπεδη κοιλιά, εντερική υγεία και καλή πέψη

2 λεπτά

Είναι γεγονός ότι σε κάποια φάση της ζωής μας όλοι υποφέρουμε από αέρια, φουσκώματα, δυσκοιλιότητα και γενικά εκείνα τα δυσάρεστα συμπτώματα στην κοιλιά μας, που συνδέονται με εντερικά προβλήματα. Υπάρχει λύση. Το Super Adult Microbiota της σειράς Udo’s Choice*, της FLORA, είναι ένα αποτελεσματικό μείγμα 6 προβιοτικών καλλιεργειών, με πληθυσμό 17 δις ζώντων φιλικών βακτηρίων για ισχυρό ανοσοποιητικό, αποκατάσταση της εντερικής ισορροπίας και καθολική υγεία.

Το επιλεγμένο μείγμα των 6 προβιοτικών καλλιεργειών στο Super Adult Microbiota:

  • Υποστηρίζει τη φυσιολογική κινητικότητα του εντέρου
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα προφυλάσσοντας από την εισβολή παθογόνων βακτηρίων
  • Βελτιώνει την ανοχή στη λακτόζη παράγοντας το ένζυμο λακτάση
  • Συνεισφέρει στην απορρόφηση των μετάλλων και τη δημιουργία των σημαντικών Β βιταμινών
  • Βελτιώνει την πέψη πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπών
  • Παράγει πολύτιμες αντιοξειδωτικές ουσίες
  • Βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης και τη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου του αίματος
  • Βοηθά στην άμεση αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας μετά από αντιβιώσεις

Για ενήλικες από 19 – 54 ετών

Οι καλλιέργειες που χρησιμοποιούνται στο Super Adult Microbiota είναι στη σωστή σύσταση και πληθυσμό ώστε να υποστηρίζουν καθολικά το ανοσοποιητικό σύστημα των ενηλίκων και να διασφαλίζουν την εντερική τους ισορροπία.

Συστατικά: Οι κάψουλες είναι κατάλληλες για χορτοφάγους. Κάθε κάψουλα περιέχει εγγυημένα τουλάχιστον 17 δισεκατομμύρια ζώντα κύτταρα κατά τον χρόνο παρασκευής και 12,5 δισεκατομμύρια ζώντα κύτταρα στην ημερομηνία λήξης, που αναγράφεται επί της ετικέτας του προϊόντος:

Lactobacillus casei HA-108               35%

Lactobacillus rhamnosus HA-111    25%

Lactobacillus acidophilus HA-122    20%

Lactobacillus plantarum HA-119       10%

Bifidobacterium breve HA-129             5%

Bifidobacterium bifidum HA-132         5%

Έκδοχα: Ασκορβικό οξύ, διοξείδιο του πυριτίου, στεαρικό οξύ, άμυλο πατάτας και υπρομελλόζη.

Προτεινόμενη χρήση: Καταναλώστε καθημερινά με γεμάτο στομάχι 1 κάψουλα για να διατηρήσετε μια υγιή εντερική χλωρίδα ή 3 κάψουλες για να αποκαταστήσετε την εντερική χλωρίδα, όταν αυτή έχει διαταραχθεί..

TIP: Μετά το βούρτσισμα των δοντιών το βράδυ, βουρτσίστε τα δόντια σας με το περιεχόμενο μιας κάψουλας (χωρίς να πιείτε νερό) και τα προβιοτικά θα αποικίσουν ολόκληρη την πεπτική οδό από το στόμα, οισοφάγο, στομάχι μέχρι και το έντερο

Το Super Adult Microbiota έχει μεγάλη συγκέντρωση ενός γαλακτοβάκιλλου, του Lactobacillus casei HA-108. Σύμφωνα με έρευνες, η υψηλή συγκέντρωση του L. Casei στον οργανισμό έχει ευεργετική δράση για τους διαβητικούς.

Τα προβιοτικά Udo’s Choice

Με τη γνωστή απόλυτη ποιότητα της Flora, το Super Adult Microbiota περιλαμβάνει μόνο αγνές καλλιέργειες που διασφαλίζουν άμεσο αποικισμό, καλύτερη συμβατότητα και μεγαλύτερη ικανότητα επιβίωσης και πολλαπλασιασμού των φιλικών βακτηρίων στους ανθρώπινους βλεννογόνους.

Η σειρά Udo’s Choice περιλαμβάνει 7 διαφορετικά προβιοτικά που καλύπτουν όλες τις ηλικίες και τις ανάγκες ανάλογα με την κατάσταση της υγείας. Διατηρούνται αποκλειστικά στο ψυγείο και έχουν εγγυημένο αριθμό ζώντων βακτηρίων κατά την παραγωγή και τη λήξη.

Η λέξη Microbiota χρησιμοποιείται από τη Flora σε αντικατάσταση της λέξης Probiotic καθώς αντικατοπτρίζει ακριβέστερα την ποικιλομορφία των προβιοτικών καλλιεργειών που περιέχονται στην προϊοντική σειρά Udo’s Choice Probiotics, δηλώνοντας ουσιαστικά ότι ως συμπλήρωμα διατροφής αφορά στην αναπλήρωση του ανθρώπινου «μικροβιώματος».

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share