Πετάξτε από το σώμα σας όλα τα περιττά!

Πετάξτε από το σώμα σας όλα τα περιττά!
1 λεπτό

Κάθε φορά που αναρωτιόμαστε πώς μπορούμε να νιώσουμε περισσότερη ευεξία, σκεφτόμαστε τι μπορεί να λείπει από τον οργανισμό μας και όχι τι μας περισσεύει και πώς μπορούμε να αποβάλλουμε από το σώμα μας όλα τα περιττά που τον επιβαρύνουν.

Σκεφτείτε τον οργανισμό μας σα μια ξεχειλισμένη ντουλάπα με άχρηστο ή και βρώμικο περιεχόμενο. Κουβαλάμε πολλά περιττά που επιβαρύνουν όλα τα οργανικά συστήματα και τις  λειτουργίες  τους, όπως χημικά από αέρα, τροφές, φάρμακα και απορρυπαντικά, ξενορμόνες από τροφές και συσκευασίες, βαρέα μέταλλα, μικροσωματίδια, ακτινοβολία, τοξίνες και πάρα πολλά ακόμα.

Αν καταφέρουμε να καθαρίσουμε το σώμα μας, θα αναβαθμίσουμε όλες τις λειτουργίες του και θα ξανανιώσουμε την ευεξία που νιώθαμε όταν είμασταν στα καλύτερα μας.

Αποτοξίνωση τώρα!

Το Flor Essence είναι ένα ήπιο αλλά αποτελεσματικό αποτοξινωτικό μίγμα από 8 οργανικά βότανα, που δεν εξαντλεί τον οργανισμό, αλλά διεισδύοντας σε κάθε κύτταρο το απαλλάσσει από όλες τις επιβαρύνσεις που φέρει. Περισσότερη ενέργεια, καλύτερος ύπνος, καλή πέψη και μια φρεσκάδα υγείας και διάθεσης είναι τα πιο άμεσα αποτελέσματα. Παράλληλα οι αντιοξειδωτικές, ανοσοδιεγερτικές, αντιικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες των βοτάνων που περιέχει δρουν συνεργικά και τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Κολλιτσίδα, νεροκάρδαμο, αγιάγκαθο, κόκκινο τριφύλλι, ραβέντι, φύκι, φτελιά και λάπαθο -όλα πιστοποιημένα βιολογικά – προσδιορίζουν, απομονώνουν και αποβάλλουν μέσω των οδών απέκκρισης όλες τις τοξίνες από αίμα, νεφρούς, ήπαρ, χολή, πνεύμονες, έντερο, λέμφο, επιδερμίδα.

Το Flor Essence ενεργοποιεί τους εσωτερικούς μηχανισμούς της αυτοθεραπείας. Ξεκλειδώνει τη νοημοσύνη του οργανισμού μας!

Πριν ξεκινήσετε να παίρνετε βιταμίνες, παράλληλα με καλύτερη διατροφή, περισσότερη κίνηση και μείωση κακών συνηθειών, καθαρίστε το σώμα σας με Flor Essence.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share