Εύκολη αποτοξίνωση, σήμερα!

εύκολη αποτοξίνωση μεFlor Essence
1 λεπτό

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς –μετά από το καθιερωμένο φορτωμένο εορταστικό μενού- ο οργανισμός μας χρειάζεται αποτοξίνωση. Δεν το κάνουμε όμως, γιατί πολλές φορές θεωρούμε την αποτοξίνωση -δηλαδή τον εσωτερικό βαθύ καθαρισμό του οργανισμού – όχι μια εύκολη υπόθεση. Ισχύει όμως το αντίθετο!

Η πλήρης αποτοξίνωση του οργανισμού είναι λίγο παρεξηγημένη, γιατί έχουμε την τάση να επικεντρωνόμαστε στο συκώτι, αλλά το σώμα μας έχει πολλές οδούς αποβολής των τοξινών και πρέπει να τις υποστηρίξουμε όλες. Οι 3 κύριες οδοί είναι τα κύτταρα, το ήπαρ / νεφρά, και ο πεπτικός σωλήνας.

Μικρές, απλές προσθήκες στην καθημερινή μας ρουτίνα αρκούν για να κάνουν τα ενοχλητικά συμπτώματα ενός φορτωμένου με τοξίνες οργανισμού, όπως κούραση, θολούρα και η αίσθηση ότι είμαστε κρυωμένοι, να υποχωρήσουν.

Διαβάστε τα απλά βήματα για εύκολη αποτοξίνωση παρακάτω:

  • Πίνετε αρκετό νερό. Όλες οι οδοί απoτοξίνωσης πρέπει να καθαριστούν -ειδικά τα κύτταρα και τα νεφρά.
  • Ξεκινήστε το πρωινό σας με ένα ποτήρι νερό στο οποίο έχετε στύψει λίγο λεμόνι. Είναι ένας εύκολος τρόπος να υποστηρίξετε τη διαδικασία αποτοξίνωσης, βοηθώντας το συκώτι και το πεπτικό σύστημα.
  • Προσθέστε στη διατροφή σας σταυρανθή λαχανικά -μπρόκολο, λάχανο, κουνουπίδι- που βοηθούν το συκώτι.
  • Να γυμνάζεστε τακτικά ώστε να βοηθάτε το σώμα σας να κινεί τη λέμφο –είναι το σύστημα που διώχνει τα απορρίμματα από το σώμα. Κινείται όταν κινείστε.
  • Κοιμηθείτε. Το σώμα σας αποτοξινώνεται έτσι με φυσικό τρόπο, γι’ αυτό προσπαθήστε να κοιμάστε 7-9 ώρες κάθε βράδυ.
  • Προσθέστε στη διατροφή σας μερικά ειδικά βότανα αποτοξίνωσης για να τονώσετε τη διαδικασία, όπως αυτά που περιέχονται στο Flor-Essence:

Φτελιά: υποστηρίζει όλες τις οδούς αποτοξίνωσης βοηθώντας το έντερο.

Κολλιτσίδα: ένα αντιοξειδωτικό που υποστηρίζει την αποτοξίνωση, την αποσυμφόρηση της λέμφου και τη σωστή λειτουργία της πέψης και βοηθά το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Κόκκινο τριφύλλι: αντιοξειδωτικό που υποστηρίζει τα υγιή κύτταρα και βοηθά τα νεφρά να διώξουν τις τοξίνες.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share