Αποτοξίνωση σε κυτταρικό επίπεδο

Απο-τοξίνωση: Το Flor Essence® είναι ένα ήπιο τσάι για βαθύ καθαρισμό που αποτοξινώνει στο πιο βασικό επίπεδο: στα κύτταρα.
1.5 λεπτό

Η συσσώρευση στον οργανισμό βλαβερών για την υγεία ουσιών ονομάζεται τοξίνωση. Οι ουσίες αυτές συσσωρεύονται κυρίως στο λιπώδη ιστό μας, αλλά είναι παρούσες σε όλους τους ιστούς. Τα όργανα στο σώμα μας που εργάζονται για να το καθαρίζουν, όπως το ήπαρ και τα νεφρά, πρέπει να δουλεύουν πολύ σκληρά για να απαλλαγούν από αυτές τις τοξίνες. Όταν η ποσότητά τους είναι μεγαλύτερη από αυτήν που το σώμα μπορεί να επεξεργαστεί, οι πλεονάζουσες τοξίνες αποθηκεύονται σαν απορρίμματα σε όργανα, αρθρώσεις και συνδετικούς ιστούς. Σε κάποια χρονική στιγμή, αυτές οι αποθηκευμένες τοξίνες μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγείας. Ένα υπερφορτωμένο ανοσοποιητικό σύστημα δε μπορεί πλέον να λειτουργεί σωστά.

Η συσσώρευση τοξινών στον οργανισμό ουσιαστικά μπλοκάρει τον μεταβολισμό και μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα και δυσάρεστα συμπτώματα, όπως δυσκοιλιότητα, φούσκωμα, κούραση, κακή διάθεση, πονοκέφαλο, τριχόπτωση, παχυσαρκία, κυτταρίτιδα, ή ακόμα και να επιβαρύνει ορισμένες ασθένειες, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, τα καρδιαγγειακά προβλήματα, ο διαβήτης.

Η αποτοξίνωση στην πραγματικότητα σημαίνει τον εσωτερικό καθαρισμό του οργανισμού, δηλαδή την αποβολή των χημικών, των τοξινών και άλλων ουσιών που είναι ξένα με τον οργανισμό. Ιδιαίτερα σε ένα βιομηχανοποιημένο περιβάλλον, η αποτοξίνωση του οργανισμού είναι σημαντική για καλή υγεία.

Αν και υπάρχουν πολλά σκευάσματα που ισχυρίζονται ότι παρουσιάζουν καταπληκτικά αποτελέσματα στην απο – τοξίνωση (detox) του οργανισμού, το Flor Essence® είναι η μόνη εξουσιοδοτημένη συνταγή που κυκλοφορεί και επικυρώνει ουσιαστικά την ιστορική αυθεντικότητα της φόρμουλας.

Τα οφέλη του έχουν αποδειχτεί κατ’ επανάληψη: τόσο από τους ασθενείς που θεραπεύτηκαν, όσο και από τις διάφορες μελέτες in vitro και in vivo (στο εργαστήριο και σε ζώντες οργανισμούς), οι οποίες συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Από το 1992 που η Flora έγινε ο αποκλειστικός παρασκευαστής του Flor Essence®, πολλές χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν βιώσει τα θετικά αποτελέσματα της εκπληκτικής του δράσης.

Το Flor Essence® είναι ένα ήπιο τσάι για βαθύ καθαρισμό που αποτοξινώνει στο πιο βασικό επίπεδο: τα κύτταρα. Το Flor Essence® καθαρίζει και επαναφέρει το σύνολο του οργανισμού αργά και σχολαστικά – αντίθετα με άλλα καθαριστικά που είναι τραχιά, επιθετικά, δρουν σαν υπακτικά και μπορεί να είναι βλαβερά. Καθαρίζοντας τα κύτταρά σας, ενεργοποιεί και δυναμώνει τα οργανικά συστήματα ώστε να λειτουργούν με τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα.

Ναι, αισθάνεστε εξαιρετικά!

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share