Προϊόντα, Σημεία υπεροχής

Ωμέγα 3 Λιπαρά από Krill Oil vs Ιχθυελαίων: Σύγκριση παραγωγικής διαδικασίας

Ωμέγα 3 Λιπαρά από Krill Oil vs Ιχθυελαίων: Σύγκριση παραγωγικής διαδικασίας

Το O-KRILL 3  υπερτερεί έναντι των ιχθυελαίων σε πολύ βασικά σημεία όπως στο ότι έχει κατά 45% μεγαλύτερη απορρόφηση και αφομοίωση, έχει το πλεονέκτημα της φυσικά ευρισκόμενης αντιοξειδωτικής ουσίας ασταξανθίνη, δεν έχει επίγευση ψαρίλας, καθώς επίσης και στην οικολογική μέθοδο συγκομιδής του, που εγγυάται την αειφορία, χωρίς να γίνεται υπεραλίευση.

Είναι εξίσου σημαντικό να γνωρίζουμε τη διαδικασία παραγωγής και των δύο από την συγκομιδή τους έως την καψουλοποίησή τους και την επεξεργασία που υφίσταται το καθένα από αυτά.

Όπως φαίνεται και παρακάτω το O-KRILL 3  υποβάλλεται στην ελάχιστη δυνατή επεξεργασία

Το O-KRILL 3 είναι φυσικό, 100% αγνό και αναλλοίωτο, δεν έχει υποβληθεί σε σκληρές επεξεργασίες που θα κατέστρεφαν μέρος ή το σύνολο των οργανοληπτικών του στοιχείων και παρασκευάζεται στον τόπο συγκομιδής του, σε αντίθεση με τα ιχθυέλαια.

KRILL_vs_FishOil

Το Udo’s Choice® O-KRILL 3™ είναι καθαρά Ωμέγα – 3 Λιπαρά από Krill για υγιή καρδιά, εγκέφαλο, αρθρώσεις και όραση.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mai στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα