Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μέταλλο πυρίτιο… και πώς να επιλέξετε το σωστό!

μέταλλο πυρίτιο

Γιατί το μέταλλο πυρίτιο είναι αναγκαίο για τον οργανισμό

Το μέταλλο πυρίτιο είναι απαραίτητο στον οργανισμό μας καθώς είναι παρόν στα οστά μας, τους τένοντες, την αορτή, το  ήπαρ, τα νεφρά και τους λεμφαδένες. Είναι αναγκαίο για την παραγωγή του κολλαγόνου, για ελαστικότητα, δύναμη και ευκαμψία στα οστά και τους συνδετικούς ιστούς, για λάμψη και δύναμη στα μαλλιά, για την οικοδόμηση του σμάλτου των δοντιών και τη διατήρηση γερών δοντιών, για γερά νύχια και λαμπερή επιδερμίδα.

Παράλληλα, μειώνει τη φλεγμονή των τοιχωμάτων του εντερικού σωλήνα, απεκκρίνει το αλουμίνιο μέσω των νεφρών, αφαιρεί τις συγκεντρώσεις μόλυβδου από τον οργανισμό, βοηθά στην εξάλειψη της νικοτίνης, της ουρίας και του ουρικού οξέος από τον οργανισμό, τη λεμφική αποσυμφόρηση και την αποτροπή της φλεβίτιδας.

Όλα τα παραπάνω προκύπτουν από ένα σχεδόν άγνωστο μέταλλο, αλλά εξαιρετικά σημαντικό και απαραίτητο σε μεγάλες ποσότητες για τον οργανισμό μας – από την ανάπτυξη του εμβρύου έως και το τέλος της ζωής μας.

Όμως, οι περισσότερες διατροφικές μορφές πυριτίου δεν είναι καλά αφομοιώσιμες, ενώ ως το 97% της πιο αφομοιώσιμης μορφής πυριτίου -του διοξειδίου του πυριτίου- που λαμβάνουμε μέσω της διατροφής, παραμένει αχώνευτο / αποβάλλεται στα κόπρανα.

Το Florasil είναι η τέλεια λύση, γιατί προσφέρει υψηλής βιοδιαθεσιμότητας μέταλλο πυρίτιο σε μορφή Oρθροπυριτικού οξέος από την ανοιξιάτικη συγκομιδή του φυτού Εκουιζέτο, μέσω μιας πατενταρισμένης μεθόδου με βάση το νερό που αναπτύχθηκε από τον Louis Kervran.

Το πυρίτιο στο Florasil αφομοιώνεται κατά σχεδόν 100% και:

  • Διατηρεί την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας.
  • Βοηθά στην ανάπτυξη πυκνών, δυνατών και λαμπερών μαλλιών.
  • Βοηθά στη διατήρηση δυνατών και εύκαμπτων νυχιών.
  • Βοηθά στη διατήρηση της αδαμαντίνης των δοντιών και προλαμβάνει την τερηδόνα.
  • Βοηθά τη σωστή ανάπτυξη των οστών και τη διατήρηση της φυσιολογικής οστικής δομής.
  • Είναι απαραίτητο για την ορθή και ταχεία επούλωση καταγμάτων, θλάσεων και τραυματισμένων τενόντων και συνδέσμων.
  • Προλαμβάνει τον εκφυλισμό των μεσοσπονδυλίων δίσκων.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

Share