Το Flor•Essence® δεν είναι ένα συνηθισμένο αποτοξινωτικό.

το flor essence δεν είναι ένα συνηθισμένο αποτοξινωτικό
1 λεπτό

Το Flor•Essence® προέρχεται από μια παλιά ινδιάνικη συνταγή υγείας κι έχει μια μακρόχρονη κι ενδιαφέρουσα ιστορία. Το χρησιμοποιούσαν οι θεραπευτές των Ινδιάνων της φυλής Ojibwa για να θεραπεύσουν διάφορες παθήσεις και όταν πέρασε στα χέρια των Καναδών άρχισαν να ερευνούν την αποτελεσματικότητά του. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα συνηθισμένο αποτοξινωτικό προϊόν.

Η αξιόλογη ιστορία του βοτανικού τσαγιού λαμβάνει χώρα στον Καναδά

Η Καναδή νοσοκόμα Rene Caisse γνώρισε το τσάι για πρώτη φορά το 1922 και αφιέρωσε τον μακρόχρονο βίο της, ολοκληρωτικά, στη δύσκολη μάχη για την αναγνώριση μιας μοναδικής πολύ ισχυρής αποτοξινωτικής φόρμουλας, που παρασκευαζόταν από 8 βότανα και χρησιμοποιούνταν για πολλές γενιές από τους Ινδιάνους Ojibwa.

Η Rene ερευνούσε για πολλά χρόνια τρόπους, για να τελειοποιήσει αυτή τη βοτανική φόρμουλα μαζί με το διαπρεπή συνεργάτη της Dr. Charles Brusch, M.D., προσωπικό γιατρό του προέδρου των ΗΠΑ John F. Kennedy, στην κλινική του Brusch Medical Center, στο Cambridge της Μασαχουσέτης.

Πολύ περισσότερο από ένα συνηθισμένο αποτοξινωτικό

Σε μια περίοδο 50 χρόνων, η Rene Caisse θεράπευσε χιλιάδες ασθενείς μέχρι και καρκινοπαθείς τελικού σταδίου, με τσάι παρασκευασμένο από το βοτανικό μείγμα. Παρά τις πολλές θεαματικές αναρρώσεις που συνέβησαν στην κλινική της, χρειάστηκαν 70 χρόνια ώσπου το βοτανικό μείγμα να γίνει ευρύτερα γνωστό και προσιτό στον καθένα. Η νοσοκόμα Caisse δε ζήτησε ποτέ καμιά αμοιβή, ούτε δέχτηκε ποτέ να πάρει κάτι από τα εκατομμύρια δολάρια που της προσφέρθηκαν.

Το 1988, ο Dr Brusch παραχώρησε τα δικαιώματα της φόρμουλας στην Elaine Alexander, διάσημη Καναδή ραδιοφωνική παραγωγό και έμπειρη ερευνήτρια υγείας, η οποία επέλεξε την Καναδική εταιρία παρασκευής συμπληρωμάτων διατροφής Flora για να την παρασκευάζει και να τη διαθέτει αποκλειστικά στην αγορά με το όνομα Flor•Essence®. Αν και υπάρχουν πολλά σκευάσματα που ισχυρίζονται ότι παρουσιάζουν τα ίδια καταπληκτικά αποτελέσματα, το Flor•Essence® είναι η μόνη εξουσιοδοτημένη συνταγή που κυκλοφορεί και επικυρώνει ουσιαστικά την ιστορική αυθεντικότητα της φόρμουλας. Τα οφέλη του έχουν αποδειχτεί κατ’ επανάληψη: τόσο από τους ασθενείς που θεραπεύτηκαν, όσο και από τις διάφορες μελέτες in vitro και in vivo (στο εργαστήριο και σε ζώντες οργανισμούς), οι οποίες έδειξαν ότι το βοτανικό τσάι παρουσίασε αντι-πολλαπλασιαστικές και αντι-μεταλλαξιογόνες ιδιότητες σε υψηλές συγκεντρώσεις και συνεχίζονται μέχρι σήμερα . Από το 1992 που η Flora έγινε ο αποκλειστικός παρασκευαστής του Flor•Essence®, πολλές χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν βιώσει τα θετικά αποτελέσματα της εκπληκτικής του δράσης.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά με χρονολογική σειρά την ιστορία του Flor Essence.

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share