Μήπως το παρακάνατε τις γιορτές;

το παρακάνατε τις γιορτές
1 λεπτό

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά…. Με οικογένεια και φίλους ζεις το νόημα των γιορτών, αλλά δυστυχώς τα τραπεζώματα κρύβουν πιθανές καταχρήσεις. Μήπως το παρακάνατε τις γιορτές;

Μην ανησυχείτε, γιατί το Flor•Essence® μας βοηθάει πολύ εύκολα να ξαναμπούμε στον ίσιο δρόμο και να παραμείνουμε εκεί. Είναι ένα ήπιο αποτοξινωτικό για καθημερινή χρήση, αλλά αποτελεσματικό για να διώξει τη νωθρότητα που νιώθετε μετά τις γιορτές και να σας χαρίσει : Ενέργεια- Βελτιωμένη πέψη – Καλύτερο ύπνο.

Ξεκινήστε την καινούρια χρονιά με Flor•Essence® και θα νιώσετε Flor–Φανταστικά αμέσως.

Είτε το παρακάνατε τις γιορτές, είτε θέλετε απλά να ανανεώσετε τα οργανικά συστήματα και τις καθημερινές λειτουργίες του σώματος, δείτε πώς το Flor•Essence® μπορεί να βοηθήσει.

Οι 10 κύριοι λόγοι υπεροχής του Flor•Essence®

1. Διευκολύνει το σώμα να αποβάλλει τις τοξίνες πιο αποτελεσματικά απ’ ότι μόνο του.
2. Δρώντας σαν καθαριστικό του αίματος, καθιστά ευκολότερη την αποβολή τοξινών μέσω των οργάνων απέκκρισης όπως είναι το δέρμα, οι νεφροί και τα έντερα.
3. Καθιστά κανονική την πέψη με τακτικότητα στις κενώσεις, λιγότερα αέρια και φουσκώματα.
4. Μειώνει τα υπερβάλλοντα υγρά και την κατακράτηση στους ιστούς του οργανισμού.
5. Τροφοδοτεί το σώμα με χρηστικά φυτοθρεπτικά και αντιοξειδωτικά.
6. Ισχυροποιεί τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς του οργανισμού.
7. Δεν είναι ένα υπακτικό που προβάλλεται ως αποτοξινωτικό. Το έντερο είναι μόνο μια από τις οδούς αποβολής τοξινών που χρησιμοποιεί το σώμα.
8. Βοηθά τον οργανισμό στην ήπια αποβολή τοξινών, ώστε τα όργανα να μην ερεθίζονται ή εξαντλούνται, αλλά να λειτουργούν φυσιολογικά.
9. Μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά για βαθύ και συνολικό καθαρισμό του σώματος.
10. Είναι το κορυφαίο βοτανικό τσάι στον κόσμο. Εκατομμύρια μπουκάλια καταναλώνονται σε περισσότερες από 50 χώρες με χιλιάδες γραπτές μαρτυρίες ικανοποιημένων καταναλωτών.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share