Γιατί είναι το καλύτερο αποτοξινωτικό στον κόσμο

Το Flor Essence® είναι το καλύτερο αποτοξινωτικό στον κόσμο
1 λεπτό

Στο σημερινό κόσμο, ο ανθρώπινος οργανισμός πρέπει να διαχειριστεί περισσότερα τοξικά χημικά όπως ποτέ στο παρελθόν. Αν πρέπει να αναζητήσετε το καλύτερο αποτοξινωτικό, η απάντηση έχει δοθεί: το Flor Essence®. Το Flor Essence® είναι ένα ήπιο αποτοξινωτικό για βαθύ καθαρισμό που δρα στο πιο βασικό επίπεδο: τα κύτταρα. Το Flor Essence® καθαρίζει και επαναφέρει το σύνολο του οργανισμού αργά και σχολαστικά – αντίθετα με άλλα καθαριστικά που είναι τραχιά, επιθετικά, δρουν σαν υπακτικά και μπορεί να είναι βλαβερά. Έχοντας τη δυνατότητα να εισχωρήσει διαμέσου των κυτταρικών μεμβρανών στο κύτταρο και μέσω της ώσμωσης “τραβά” όλα τα τοξικά απόβλητα εκτός του κυττάρου, αφήνοντας τα κύτταρα ελεύθερα να δεχθούν όλα τα θρεπτικά συστατικά από τις τροφές. Καθαρίζοντας τα κύτταρα, ενεργοποιεί και δυναμώνει τα οργανικά συστήματα ώστε να λειτουργούν με τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα.

Οι 10 κύριοι λόγοι υπεροχής του Flor Essence® που το καθιστούν το καλύτερο αποτοξινωτικό

1. Διευκολύνει το σώμα να αποβάλλει τις τοξίνες πιο αποτελεσματικά απ’ ότι μόνο του.
2. Δρώντας σαν καθαριστικό του αίματος, καθιστά ευκολότερη την αποβολή τοξινών  μέσω των οργάνων απέκκρισης όπως είναι το δέρμα, οι νεφροί και τα έντερα.
3. Καθιστά κανονική την πέψη με τακτικότητα στις κενώσεις, λιγότερα αέρια και φουσκώματα.
4. Μειώνει τα υπερβάλλοντα υγρά και την κατακράτηση στους ιστούς του οργανισμού.
5. Τροφοδοτεί το σώμα με χρηστικά φυτοθρεπτικά και αντιοξειδωτικά.
6. Ισχυροποιεί τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς του οργανισμού.
7. Δεν είναι ένα υπακτικό που προβάλλεται ως αποτοξινωτικό. Το έντερο είναι μόνο μια από τις οδούς αποβολής τοξινών που χρησιμοποιεί το σώμα.
8. Βοηθά τον οργανισμό στην ήπια αποβολή τοξινών, ώστε τα όργανα να μην ερεθίζονται ή εξαντλούνται, αλλά να λειτουργούν φυσιολογικά.
9. Μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά για βαθύ και συνολικό καθαρισμό του σώματος.
10. Είναι το κορυφαίο βοτανικό τσάι στον κόσμο. Εκατομμύρια μπουκάλια καταναλώνονται σε περισσότερες από 50 χώρες με χιλιάδες γραπτές μαρτυρίες ικανοποιημένων καταναλωτών.

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share