Προϊόντα, Συστατικά

Udo’s Choice: Η Απόλυτη Ποιότητα στα Προβιοτικά!

Το Ανώτατο Επίπεδο Ποιότητας στην Παρασκευή τους

Η διαδικασία παρασκευής είναι θεωρητικά απλή και ταυτόχρονα σύνθετη στην εφαρμογή της. Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία των ειδικών επιστημόνων έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή της υψηλότερης δυνατής στανταρισμένης συγκέντρωσης προβιοτικών.

Καλλιέργεια & ζύμωση

Τα βακτήρια πολλαπλασιάζονται σε ένα ειδικό μέσο καλλιέργειας και αύξησης όγκου, μέχρι να μεταβούν στη ζύμωση. Η καλλιέργεια προβιοτικών που προκύπτει, από διαυγής γίνεται θολή λόγω της βακτηριακής αναπαραγωγής.

Φιλτράρισμα

Μόλις η ζύμωση έχει ολοκληρωθεί, η καλλιέργεια συμπυκνώνεται για να μειωθεί σε όγκο και να προστατευτεί ζωντανή μέχρι την επόμενη περίπλοκη φάση επεξεργασίας, με την προσθήκη «κρυοπροστατευτικών».

Λυοφιλοποίηση(αφυδάτωση σε συνθήκες κατάψυξης)

Η συμπυκνωμένη βακτηριακή καλλιέργεια καταψύχεται στους – 40oC. Έπειτα, μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται εξάχνωση, ο πάγος μετατρέπεται σε ατμό, παράγοντας μια συμπαγή κρούστα έτοιμη για κονιορτοποίηση (άλεσμα).

Κονιορτοποίηση

Στη συνέχεια η κρούστα αλέθεται προσεκτικά σε λεπτή πούδρα που περιέχει υψηλή βακτηριακή συγκέντρωση. Αυτή είναι πλέον η καθαρή καλλιέργεια.

Ανάμειξη

Η καθαρή καλλιέργεια αναμειγνύεται με φυσικές συσσωματικές ουσίες για να καταστήσει δυνατή την επακόλουθη φάση της τοποθέτησης σε κάψουλες.

Συσκευασία

Η Flora χρησιμοποιεί κάψουλες κατάλληλες για χορτοφάγους που, εξαιτίας της πολύ χαμηλής υγρασίας τους, επιμηκύνουν το χρόνο ζωής των ευαίσθητων στην υγρασία προβιοτικών. Αποκλειστικά γυάλινες σκούρες, ανακυκλώσιμες, μη-αντιδρώσες, κεχριμπαρένιες φιάλες διασφαλίζουν τη σταθερότητα και την ακεραιότητα του προϊόντος.

Προδιαγραφές διατήρησης για καλύτερο αποτέλεσμα

Στην ετικέτα του προϊόντος αναγράφεται ο ενεργός πληθυσμός κάθε προβιοτικής καλλιέργειας ανά κάψουλα τόσο κατά την παρασκευή όσο και κατά τη λήξη. Όταν το προϊόν διατηρείται στο ψυγείο, μπορεί να υπάρχει μια μέση μηνιαία μείωση του πληθυσμού κατά 2%, γεγονός που σημαίνει ότι τα προβιοτικά παραμένουν εξαιρετικά
δραστικά ακόμα και μετά την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης! Αν όμως παραμείνει εκτός ψυγείου, μπορεί η μέση μηνιαία μείωση να φτάσει το 20%. Επομένως, η διατήρηση εντός ψυγείου εγγυάται τη μέγιστη ισχύ και αποτελεσματικότητα, αλλά τα Προβιοτικά Udo’s Choice μπορούν να παραμείνουν εκτός ψυγείου ασφαλώς για λίγες μέρες π.χ. όταν ταξιδεύουμε. Τέλος, μπορούν να καταψυχθούν για επιμήκυνση του χρόνου διατήρησης.

Χρήσιμες Πληροφορίες για τα Προβιοτικά της Flora

• Η λήψη προβιοτικών να απέχει 4 ώρες από πιθανή λήψη αντιβιοτικού
• Να λαμβάνονται με γεμάτο στομάχι που έχει πιο αλκαλικό pH
• Οι κάψουλες μπορούν να ανοιχτούν και να καταναλωθεί το περιεχόμενό τους με τροφή ή νερό (όχι καυτά)
• Μπορούν να καταψυχθούν ώστε να παραταθεί η λήξη τους

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mai στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα