Ώρα για αποτοξίνωση

Ώρα για αποτοξίνωση, detox
2 λεπτά

Οι γιορτές πέρασαν! Ώρα να ψωνίσουμε μήλα και αχλάδια από τις βιολογικές αγορές και να κάνουμε βόλτες, όσο η φύση γύρω μας υποδέχεται το κρύο του χειμώνα. Είναι ταυτόχρονα ώρα για αποτοξίνωση! Μια ιδανική στιγμή για καθαρισμό.

Πολλοί ειδικοί υγείας και βοτανολόγοι συνιστούν αποτοξινωτικό καθαρισμό τέσσερις φορές το χρόνο, ειδικά στις αλλαγές των εποχών. Ο καθαρισμός είναι ένας καλός τρόπος για να σηματοδοτήσουμε τη μετάβαση από τη μια εποχή του χρόνου στην άλλη… μια στιγμή για ενδοσκόπηση, να φροντίσουμε τον εαυτό μας, να αφήσουμε το παλιό και να είμαστε ανοιχτοί στο νέο.

Εάν αισθάνεστε λίγο νευρικοί με την αναφορά της λέξης «καθαρίζω», μην είστε. Το είδος του αποτοξινωτικού καθαρισμού στον οποίο αναφερόμαστε δεν περιλαμβάνει την πείνα, την κατάποση μυστηριωδών ουσιών ή το να περνάμε ώρες στην τουαλέτα. Ποιος έχει άλλωστε χρόνο για αυτό; Κανείς.

Αυτός ο καθαρισμός είναι απλώς μια ήπια επαναφορά για το πεπτικό μας σύστημα. Απλώς ακολουθήστε τρία απλά βήματα:

1. Ναι, μπορείτε να φάτε! Καθαρίζουμε το οργανισμό, δε νηστεύουμε. Επιμένουμε σε εύπεπτες τροφές όπως δημητριακά ολικής αλέσεως (συμπεριλαμβανομένης της βρώμης), λαχανικά στον ατμό και πολτοποιημένα λαχανικά, ολόκληρα φρούτα, smoothies, σούπες, ξηρούς καρπούς, σπόρους, αυγά, άγριο σολομό και φακές. Τρώμε όσο χρειάζεται για να νιώθουμε ικανοποιημένοι, ενώ καλό είναι να αποφύγουμε το λευκό αλεύρι, τη ζάχαρη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα.

2. Νερό ή ζεστό πράσινο τσάι είναι οι καλύτερες επιλογές. Είναι καλό να πίνετε λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο -10 φλιτζάνια την ημέρα είναι τέλεια. Αυτό θα βοηθήσει τα νεφρά σας να ξεπλύνουν τα απόβλητα από το σύστημά σας. Θα χρειαστεί να πηγαίνετε στην τουαλέτα λίγο πιο συχνά από το συνηθισμένο, χωρίς όμως να υπάρχει επείγουσα ανάγκη. Επίσης, καλό είναι να κάνετε ένα διάλειμμα από οποιαδήποτε αλκοολούχα, ζαχαρούχα ή καφεϊνούχα ποτά.

3. Η Flora προσφέρει το Flor-Essence® που σας υποστηρίζει ενώ κάνετε καθαρισμό. Λάβετε το Flor-Essence® με άδειο στομάχι κάθε πρωί και βράδυ για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

Το Flor-Essence®  της Flora

Το Flor-Essence® με υψηλή βαθμολογία στην αποτοξινωτική του δράση, είναι ένα υγρό εκχύλισμα από 8 βότανα, που ενισχύει απαλά τις φυσικές διαδικασίες πέψης και αποβολής του σώματός σας, ενώ παράλληλα παρέχει αντιοξειδωτική προστασία. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο απαλό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια κάθε μέρα.

Ονομάζουμε τη συλλογή βοτάνων στο Flor-Essence® «Τα Σημαντικά Οκτώ Βότανα», χάρη στις αξιοσημείωτες καθαριστικές τους ιδιότητες:

-Βιολογική Ρίζα Κολλιτσίδας

-Βιολογικό Λάπαθο

-Οργανικός Φλοιός Φτελιάς

-Βιολογικό Αγιάγκαθο

-Βιολογικό Νεροκάρδαμο

-Βιολογικό Κόκκινο Τριφύλλι

-Βιολογική Ρίζα Ραβεντίου

-Βιολογικά Φύκια

Μαζί, αυτά τα βότανα βοηθούν το σώμα σας να απομακρύνει τα άχρηστα προϊόντα πιο αποτελεσματικά μέσω του ήπατος, των νεφρών, του παχέος εντέρου, του αίματος, των βλεννογόνων και του δέρματος.

Μπόνους: Το «Τα Σημαντικά Οκτώ Βότανα» ενθαρρύνει επίσης τις τακτικές κινήσεις του εντέρου, εξαλείφει τα αέρια και το φούσκωμα και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

Τα νεφρά φιλτράρουν τα απόβλητα από το αίμα και τα απομακρύνουν από το σώμα μέσω των ούρων. Τα βότανα που προάγουν την ούρηση δίνουν σε αυτή τη διαδικασία μια απαλή ώθηση.

Η σημασία των φυτικών ινών

Οι φυτικές ίνες προσθέτουν όγκο στα περιττώματα, τα οποία τα κρατούν μαλακά, ώστε να περνούν πιο ομαλά και άνετα από το σύστημά σας. Δοκιμάστε το Beyond Greens της Flora, ένα μίγμα από οργανικές πράσινες υπερτροφές, νεαρούς βλαστούς ζυμωμένους με προβιοτικά, χωρίς γλουτένη και πλούσιο σε βιταμίνες και φυτικές ίνες, που χαρίζει ενέργεια με χαμηλές θερμίδες.

Μπόνους: Οι φυτικές ίνες λειτουργούν επίσης ως σφουγγάρι που απορροφά και απομακρύνει τα απόβλητα από το σώμα σας.

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share