Ω λιπαρά: ενισχύουν τα παιδιά σωματικά και πνευματικά

Ω λιπαρά: ενισχύουν τα παιδιά σωματικά και πνευματικά
1.5 λεπτό

Ήρθε σχεδόν η ώρα για τη μεγάλη επιστροφή στο σχολείο! Διατηρώντας τα παιδιά μας υγιή δε σημαίνει μόνο να τα κρατάμε μακριά από τα κρυολογήματα του σχολείου. Σημαίνει επίσης να βοηθήσουμε τα οστά και τους εγκεφάλους τους να γίνουν υγιείς και ισχυροί. Τα Ω λιπαρά ενισχύουν τα παιδιά έχοντας πολλαπλούς ρόλους στην ανάπτυξή τους.

Η δυσκολία της υγιεινής διατροφής στην καθημερινότητα:

Η αλήθεια βέβαια είναι πως η διασφάλιση μιας καλής παιδικής διατροφής μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση καθώς η τυπική σύγχρονη διατροφή είναι γεμάτη από επεξεργασμένα τρόφιμα που στερούνται θρεπτικών συστατικών. Προσθέτοντας τα πολυάσχολα προγράμματα παιδιών και γονιών, όπως και τις επιλεκτικές διαθέσεις των παιδιών σε γεύσεις και τροφές, μαζί με όλες τις υπόλοιπες καθημερινές προκλήσεις, μπορούμε να αντιληφθούμε ότι το έργο της υγιεινής σίτισης είναι σχετικά αποκομμένο από τους γονείς. Και ναι μεν το βασικό στοιχείο διατροφής είναι η καθημερινή δόση βιταμινών, δεν είναι μόνο αυτό που χρειάζονται τα παιδιά μας.

Η σημασία των λιπαρών οξέων

Ως γονείς, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα απαραίτητα λιπαρά οξέα είναι επίσης ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και των γνωστικών τους ικανοτήτων. Σύμφωνα με την παιδο-διατροφολόγο Laura Gibofsky, τα Ωμέγα λιπαρά αποτελούν μέρος της διαδικασίας κατασκευής νέων κυττάρων και το κλειδί για την ανάπτυξη του κεντρικού νευρικού και του καρδιαγγειακού συστήματος. Οι μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι τα Ωμέγα λιπαρά μπορεί να αυξήσουν τη γνωστική λειτουργία του παιδιού και τη μνήμη, την ανάπτυξη του εγκεφάλου, να βοηθήσουν σε θέματα συμπεριφοράς – εξαιτίας του ρόλου τους στις λειτουργίες των νευροδιαβιβαστών – και ακόμη να βοηθήσουν όταν υπάρχει το σύνδρομο της ελλειμματικής συγκέντρωσης.

Ξεκινήστε αυτή τη σχολική χρονιά με τη βοήθεια του Udo’s Oil 3.6.9 της Flora, ένα μίγμα από πιστοποιημένα βιολογικά Ω-λιπαρά οξέα εξαιρετικής ποιότητας από ωμά, ανεπεξέργαστα έλαια λιναριού, σουσαμιού, ηλιόσπορου, νυχτολούλουδου, φύτρων και πίτουρων βρώμης και ρυζιού, πλούσιο σε τοκοφερόλες.

Είναι ασφαλές για παιδιά από 6 μηνών και άνω και για μακροχρόνια χρήση.

Σε παιδιά που αθλούνται δίνει ενέργεια και αντοχή, ενώ μειώνει το χρόνο επούλωσης και αποθεραπείας από τραυματισμούς.

Παράλληλα, βοηθά σημαντικά σε προβλήματα της επιδερμίδας όπως ξηρότητα, ατοπική δερματίτιδα και έκζεμα, βοηθώντας στην αποκατάσταση της υγρασίας εκ των έσω.

Hillary Eaton

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share