Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 λιπαρά κατά την εγκυμοσύνη, τον θηλασμό και τη λοχεία.

Ωμέγα 3 λιπαρά κατά την εγκυμοσύνη
1 λεπτό

Ο γυναικείος οργανισμός έχει ιδιαιτερότητες που απαιτούν Ωμέγα 3 λιπαρά σε όλα τα στάδια της ζωής και ιδιαίτερα κατά την εγκυμοσύνη.

Συγκεκριμένα σε 3 καταστάσεις που μπορεί να βιώσει μια γυναίκα, τα ωμέγα λιπαρά είναι εξαιρετικά σημαντικά:

Κατά την Εγκυμοσύνη:

Το κυοφορούμενο έμβρυο χρειάζεται μεγάλες ποσότητες ωμέγα λιπαρών και τα παίρνει από τη μητέρα. Η συστηματική λήψη ωμέγα 3 λιπαρών πριν και κατά την εγκυμοσύνη προλαμβάνει την εξάντληση των αποθεμάτων του μητρικού οργανισμού και την πιθανότητα μελλοντικών προβλημάτων. Οι έρευνες δείχνουν ότι η έλλειψή τους κατά την τεκνοποίηση εξηγεί γιατί οι γυναίκες έχουν 5πλάσια ποσοστά από τους άντρες σε κατάθλιψη, ινομυαλγία, χρόνια κόπωση, παθήσεις του κολλαγόνου, φλεγμονές και αυτοάνοσες παθήσεις αλλά και προβλήματα πέψης και αλλεργίες.

Μετά την εγκυμοσύνη:

Σε μερικές γυναίκες παρουσιάζεται επιλόχειος κατάθλιψη και μια αιτία είναι η εξάντληση των ωμέγα λιπαρών μετά την εγκυμοσύνη.

Κατά το Θηλασμό:

Το μωρό συνεχίζει να απορροφά ωμέγα λιπαρά (EFAs) από τη μητέρα, καθώς ο εγκέφαλός του συνεχίζει να αναπτύσσεται μέχρι τον 18ο μήνα.

Κατά το προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο (ΠΕΣ), Εμμηνόπαυση:

Η δράση των ωμέγα 3 και ωμέγα 6 λιπαρών οξέων είναι σημαντική για την ισορροπημένη και αποτελεσματική λειτουργία του ενδοκρινούς συστήματος και των αδένων που παράγουν ορμόνες. Έτσι, βοηθούν θετικά στις παραπάνω καταστάσεις. Επιπρόσθετα, έχουν καταλυτική συμμετοχή στην πρόσληψη μετάλλων από τα οστά, αποτρέποντας έτσι την οστεοπόρωση.

Η Flora διαθέτει Ωμέγα λιπαρά ανώτερης ποιότητας:

-από φυτικές πηγές ένα μίγμα από βιολογικά έλαια σπόρων λιναριού, σουσαμιού, νυχτολούλουδου κ.ά. που παρέχει Ω3/Ω6 σε αναλογία 2:1, το Udo’s Oil® 3∙6∙9 Blend

-και από θαλάσσιες πηγές, από krills της Ανταρκτικής, καθαρά Ω3 το O-KRILL 3® Cardio Support.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share