Χειμερινή διάθεση; Αντιμετωπίστε την!

Χειμερινή διάθεση στρες
1 λεπτό

Πολλές φορές, ενώ θέλουμε να απολαύσουμε τις πολύτιμες στιγμές που είμαστε χαλαροί στην καθημερινότητά μας, κατακλυζόμαστε από σκέψεις που μας εμποδίζουν. Ιδιαίτερα η χειμερινή διάθεση που ακολουθεί την περίοδο των εορτών δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Το Stressveda είναι μια ασφαλής φυτική φόρμουλα, που ανακουφίζει από τα συμπτώματα του άγχους και ταυτόχρονα τονώνει την πνευματική απόδοση, βοηθά στην ψυχική υγεία και ανεβάζει τη σεξουαλική διάθεση.

Η δράση του Stressveda

Το Stressveda της Flora περιέχει το πατενταρισμένο εκχύλισμα KSM-66® Ashwagandha, που είναι το υψηλότερης συγκέντρωσης εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha που διατίθεται στην αγορά και βιταμίνες Β.
Παραδοσιακό αγιουβερδικό βότανο, το Ashwagandha είναι ένα προσαρμογόνο που ενισχύει την ικανότητα του σώματος να αυτορρυθμίζει τα βασικά συστήματα – ειδικότερα, το νευρολογικό, το ανοσοποιητικό, το αναπαραγωγικό, το ενδοκρινικό και το σύστημα παραγωγής ενέργειας.
Το KSM-66® Ashwagandha είναι ένα απόλυτα ασφαλές συστατικό: είναι 100% οργανική φόρμουλα πιστοποιημένη από το USDA, μη γενετικά τροποποιημένη, κατάλληλη για χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη και χωρίς παρενέργειες. Με εγκεκριμένους ισχυρισμούς υγείας από την Health Canada, για τη διαχείριση του άγχους και της ανησυχίας, την υποστήριξη αθλητικής δραστηριότητας και της υγιούς παραγωγής τεστοστερόνης.

Ταυτόχρονα το Stressveda  περιέχει ένα φάσμα από βιταμίνες Β που προέρχονται από οργανικές τροφές που παίζουν σημαντικό ρόλο στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από το παρατεταμένο άγχος και μας κάνει πιο επιρρεπείς στις επιβλαβείς επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Έτσι  η φόρμουλα του Stressveda:

  • Βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του άγχους, της νευρικότητας  και της ψυχικής κόπωσης
  • Συμβάλλει στη φυσιολογική πνευματική και ψυχική απόδοση
  • Βελτιώνει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος
  • Υποστηρίζει τη γονιμότητα και τη σεξουαλική υγεία

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share