Φυσικό πολυβιταμινούχο κοκτέϊλ υπερτροφών

πολυβιταμινούχο κοκτέϊλ υπερτροφών
1.5 λεπτό

Σε μόλις δυο μέρες βελτιώστε την υγεία σας με Beyond Greens

Βάλτε στη διατροφή σας το Beyond Greens ® και χαρίστε στον εαυτό σας περισσότερες από 45 πολύτιμες πράσινες τροφές. Ένα πολυβιταμινούχο κοκτέϊλ που περιέχει φυτικές ίνες διαλυτές και αδιάλυτες, συμπυκνωμένες ολικές τροφές, φυτά πλούσια σε θρεπτικές ουσίες μέταλλα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και πεπτικά ένζυμα που βοηθούν να πετύχετε μια καλύτερη υγεία.

  • Τρώτε λιγότερες από 5 μερίδες φρέσκων λαχανικών και φρούτων την ημέρα;
  • Πίνετε καφέδες ή τρώτε γλυκά για να πάρετε ενέργεια;
  • Έχετε ασταθές σάκχαρο αίματος ( υπογλυκαιμία ή διαβήτη);
  • Έχετε υψηλή χοληστερίνη;
  • Υποφέρετε από δυσκοιλιότητα;
  • Νιώθετε συχνά ανάγκη για γλυκά ή αμυλούχες τροφές;
  • Υποφέρετε από κόπωση, έλλειψη ενέργειας, αυπνίες, πονοκεφάλους ή λαχανιάσματα;

Ο εξαιρετικά ισορροπημένος και πλούσιος συνδυασμός των βιολογικών συστατικών του Beyond Greens καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα διατροφικών αναγκών του οργανισμού, που είναι δύσκολο να λαμβάνουμε καθημερινά, ακόμα και με μια προσεγμένη διατροφή. Όταν λαμβάνουμε καθημερινά το Beyond Greens, εξασφαλίζουμε την πρόσληψη βιταμινών, ιχνοστοιχείων, μετάλλων, χλωροφύλλης, αντιοξειδωτικών και φυτικών ινών σε μια εύληπτη και απορροφήσιμη μορφή. Απολαμβάνουμε περισσότερη ενέργεια, ρυθμίζεται καλύτερα ο μεταβολισμός μας, που περιλαμβάνει τα λιπίδια, το σάκχαρο και τις κενώσεις κι ενισχύεται το ανοσοποιητικό μας. Επίσης, αλκαλοποιείται το pH του οργανισμού.

Η διατροφή μας δεν θεωρείται ισορροπημένη, όταν αποτελείται ως επί το πλείστον από «έτοιμα», επεξεργασμένα τρόφιμα, με μικρή διατροφική αξία που περιέχουν πολύ ζάχαρη, λευκό αλεύρι, επεξεργασμένα έλαια και συμπυκνωμένα λίπη και στερείται φρέσκων, ολικών, φυσικών τροφών. Η αποκατάσταση της υγιούς ισορροπίας μπορεί να ξεκινήσει άμεσα με το Beyond Greens, καθώς μέσα σε 2 μόλις μέρες τα συστατικά του δρομολογούν τη διαδικασία της ορθής απορρόφησης θρεπτικών ουσιών, βελτιώνουν την πέψη, αυξάνουν την εντερική κινητικότητα, τα επίπεδα της ενέργειας, την αντοχή, την εγκεφαλική απόδοση και την ανοσία.

Το Beyond Greens  είναι ιδανικό για όσους είναι δραστήριοι κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας και χρειάζονται ένα γρήγορο και θρεπτικό γεύμα. Επίσης είναι ιδανικό για αντικατάσταση γεύματος σε δίαιτες καθώς αποδίδει μόνο 21 θερμίδες/μερίδα,  ή ακόμα για ηλικιωμένους και όσους αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα υγείας. Με το Beyond Greens μπορούμε εύκολα και βολικά να επιτύχουμε μια καλή και ισορροπημένη διατροφή.

Καταναλώστε Πράσινα – Αυξήστε την ενέργειά σας

Το Beyond Greens σας παρέχει εξαιρετικής ποιότητας βιολογικά καλλιεργημένα κριθάρι, αλφάλφα, φύτρα βρώμης και σίκαλης, chlorella , σπιρουλίνα, λάχανο kale, μπρόκολο, τζίντζερ, έλαια λιναριού, ηλίανθου, σουσαμιού κ νυχτολούλουδου, λεμονόχαρτο, αγκινάρα, λουΐζα, πικραλίδα, κόκκινο τριφύλλι, σπόρους σταφυλιού, πεπτικά ένζυμα. κ.ά.

Πρόταση σερβιρίσματος:

1 κουταλιά σούπας Beyond Greens

1 κουταλιά σούπας Udo’s Oil (φυτικά Ω-λιπαρά)

1 φλιτζάνι γιαούρτι, γάλα ή χυμό

1 μπανάνα

Κάποιο εποχιακό φρούτο της επιλογής σας.

Αναμίξετε στο μίξερ

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share