Φθινοπωρινό «ξεκαθάρισμα» του οργανισμού!

Φθινοπωρινό ξεκαθάρισμα
1,5 λεπτό

Ένα φθινοπωρινό ξεκαθάρισμα δεν αναφέρεται μόνο στα ρούχα μας και τα ντουλάπια μας. Καθώς ο καιρός αλλάζει, είναι η τέλεια στιγμή για έναν εσωτερικό καθαρισμό ιδιαίτερα στο πεπτικό σύστημα, πριν ξεκινήσει η εποχή των πειρασμών στο φαγητό με τις πολλές ονομαστικές γιορτές, τα Χριστούγεννα και ότι ακολουθεί.

Στις αρχές του φθινοπώρου, ο εγκέφαλος μας αρχίζει να σηματοδοτεί ορισμένες ορμονικές αλλαγές.

Η αντίσταση στην ινσουλίνη αυξάνεται ελαφρά. Το σώμα μας αρχίζει να αποθηκεύει λίγο περισσότερο λίπος. Εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης των θηλαστικών είναι πίσω από αυτή τη διαδικασία, η οποία μας βοήθησε να είναι πιο αποδοτική η κατανάλωση των καυσίμων κατά τη διάρκεια των περιόδων που υπήρχε σπανιότητα τροφίμων. Η ευαισθησία στην ινσουλίνη επιστρέφει στο τέλος του χειμώνα / νωρίς την άνοιξη για να ετοιμαστούμε για την περισσότερη αφθονία της τροφής. Για εμάς τους σύγχρονους ανθρώπους, τους χειμερινούς μήνες ιδίως κατά τη διάρκεια των γιορτών, δεν υπάρχει έλλειψη τροφίμων!

Για να εξισορροπηθεί αυτή η εποχιακή μεταβολή του μεταβολισμού, προσπαθήστε να παραμείνετε δραστήριοι και να είστε προσεκτικοί στις διατροφικές σας επιλογές.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμπεριλάβετε το τσάι Flor · Essence® στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Το Flor · Essence® είναι ένας απαλός καθαρισμός ολόκληρου του σώματος με τη χρήση του εκχυλίσματος από ένα μίγμα πιστοποιημένων βιολογικών βοτάνων.

Το να λαμβάνετε Flor · Essence® δύο φορές την ημέρα, 30 λεπτά πριν από τα γεύματα για μερικές εβδομάδες, βοηθά το πεπτικό σας να καθαρίσει, υποστηρίζει το ήπαρ, τα νεφρά και το λεμφικό σύστημα να επεξεργαστούν και να αποβάλλουν τις τοξίνες, ρυθμίζει το μεταβολισμό καθώς και τη συνολική εντερική υγεία.

Οι φαρμακευτικές ρίζες που περιέχει συλλέγονται παραδοσιακά το φθινόπωρο όταν βρίσκονται σε μέγιστη θρεπτική ισχύ. Το Flor · Essence® περιέχει ρίζα κολλιτσίδας και τούρκικου ραβεντίου για να υποστηρίξει την υγεία του ήπατος, του παγκρέατος και του εντέρου.  Επίσης, Λάπαθο, Φτελιά, Νεροκάρδαμο, Κόκκινο Τριφύλλι,  Αγιάγκαθο και Φύκι Kelp. Αυτά τα πιστοποιημένα βιολογικά βότανα καλλιεργούνται στα ιδιόκτητα αγροκτήματα της Flora στις ΗΠΑ – εκτός από τη φύκια που προέρχονται από τα νερά της Ισλανδίας.

Robert Dadd

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share