Φανταστείτε τι παθαίνει το σώμα όταν είναι μπουκωμένο το συκώτι! Κρατήστε το καθαρό!

Από το ήπαρ διέρχονται και μεταβολίζονται τροφές, φάρμακα, τοξικές ουσίες κ.α. που δεχόμαστε καθημερινά από το περιβάλλον τρώγοντας, πίνοντας, αναπνέοντας. Εκτελεί περισσότερες από 400 λειτουργίες, όλες απαραίτητες για τη ζωή. Το Milk Thistle plus βοηθά στον καθαρισμό του ήπατος από αλκοόλ, φάρμακα, περιβαλλοντικές τοξίνες, βαρέα μέταλλα και την ανανέωση των κυττάρων του.

To Milk Thistle plus είναι η φυσική φόρμουλα προστασίας της ηπατικής υγείας.

Είναι ένα τιτλοδοτημένο Βοτανικό Εκχύλισμα από σπόρους Γαϊδουράγκαθου (Silibum Marianum) εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα ρίζας Πικραλίδας και φύλλων Αγκινάρας.

H συνεργική δράση των 3 βοτάνων υποστηρίζει την άμυνα του ήπατος ενάντια σε τοξίνες, ιούς, βαρέα μέταλλα, φάρμακα και αλκοόλ. Βοηθά στην αναπαραγωγή νέων, υγιών ηπατικών κυττάρων.

Η δραστική ουσία του γαϊδουράγκαθου είναι η σιλυμαρίνη που βοηθά στην αναγέννηση των κατεστραμμένων ηπατικών κυττάρων και μεγάλων τμημάτων ιστών, ενεργοποιώντας την πρωτεϊνική σύνθεση στα ηπατικά κύτταρα με την αύξηση της δραστηριότητας του γενετικού υλικού (DNA-RNA). Παράλληλα προστατεύει τα ηπατικά κύτταρα, εμποδίζοντας τις τοξίνες να εισχωρήσουν σ’ αυτά και εξουδετερώνοντας τις τοξίνες που έχουν ήδη εισχωρήσει.

Σύμφωνα με πολλές τυφλές, ελεγχόμενες δοκιμές και κλινικές μελέτες, το γαϊδουράγκαθο βοηθά σημαντικά στη μείωση των οργανικών βλαβών από αλκοόλ, ενώ η μακρόχρονη χρήση του φαίνεται να αυξάνει το προσδόκιμο επιβίωσης σε ασθενείς με ηπατικές βλάβες. Επίσης μεταβάλλει ευνοϊκά τα επίπεδα των ηπατικών ένζυμων (τρανσαμινάσες) σε ασθενείς με κίρρωση, ιογενή ηπατίτιδα και λιπώδη διήθηση, βελτιώνει τα συμπτώματα της προκληθείσας τοξικής βλάβης σε όργανα (ναυτία, αδυναμία, απώλεια όρεξης, κόπωση και πόνος), ενώ βοηθά στην αποτροπή βλαβών από χημικά φάρμακα. Επιπρόσθετα, αυξάνει τη ροή των γαστρικών υγρών που ανακουφίζουν τη δυσπεψία και τους πονοκέφαλους που συνδέονται με τη συμφόρηση των οργάνων αποτοξίνωσης.

Σύμφωνα με έρευνες ο συνδυασμός Γαϊδουράγκαθου – Πικραλίδας – Αγκινάρας:

  • Αποτοξινώνει και προστατεύει το ήπαρ από την τοξική δράση χημικών, βαρέων μετάλλων, φαρμάκων, δηλητηρίων
  • Συμβάλλει δραστικά στη μερική αντιστροφή των βλαβών που προκαλούνται από κατάχρηση αλκοόλ
  • Βοηθά το ήπαρ σε περιπτώσεις χρόνιας καταπόνησης
  • Υποστηρίζει την αναπαραγωγή νέων, υγιών ηπατικών κυττάρων
  • Συντελεί στη διατήρηση χαμηλών επιπέδων λιπιδίων
  • Παρουσιάζει αντιδιαβητική δράση κυρίως σε ασθενείς με διαβήτη Β
  • Βοηθά την έκκριση χολής και μειώνει τα συμπτώματα δυσπεψίας και δυσκοιλιότητας

Το Milk Thistle plus της FMD σύμφωνα με έρευνες αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο της ηπατικής υγείας.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mai στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

Share