Το Stressveda υποστηρίζει τη σεξουαλική υγεία και τη γονιμότητα

Το Stressveda υποστηρίζει τη σεξουαλική υγεία και τη γονιμότητα
2 λεπτά

Είναι γνωστό πως το στρες επηρεάζει άμεσα τις ορμόνες μας και μαζί τη γονιμότητα και τη σεξουαλική διάθεση και υγεία. Σύγχρονες μελέτες αποδεικνύουν πως το εκχύλισμα του βοτάνου Ashwagandha συνεισφέρει και σε αυτόν τον τομέα! 

Μελέτη A: Σεξουαλική υγεία των γυναικών

Μια μελέτη του 2015 στην οποία συμμετείχαν 50 γυναίκες έδειξε ότι σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο, το εκχύλισμα Ashwagandha βελτίωσε σημαντικά τη σεξουαλική εμπειρία σε: διέγερση, λίπανση, οργασμό και συνολική ικανοποίηση.

Μελέτη Β: Ανδρική γονιμότητα και σεξουαλική υγεία:

Μια μελέτη σχετικά με την υγεία των σπερματοζωαρίων διαπίστωσε ότι 3 μήνες συμπλήρωσης με εκχύλισμα Ashwagandha  είχαν ως αποτέλεσμα:

– 167% αύξηση του αριθμού των σπερματοζωαρίων

– 53% αύξηση στον όγκο του σπέρματος

–  57% αύξηση στην κινητικότητα του σπέρματος

– σημαντική αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης ορού

– χωρίς βελτιώσεις στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου. 

Η δράση του Stressveda

Το Stressveda της Flora περιέχει το πατενταρισμένο εκχύλισμα KSM-66® Ashwagandha και αποτελεί το υψηλότερης συγκέντρωσης εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha που διατίθεται στην αγορά.
Παραδοσιακό αγιουβερδικό βότανο, το Ashwagandha είναι ένα προσαρμογόνο που ενισχύει την ικανότητα του σώματος να αυτορρυθμίζει τα βασικά συστήματα – ειδικότερα, το νευρολογικό, το ανοσοποιητικό, το αναπαραγωγικό, το ενδοκρινικό και το σύστημα παραγωγής ενέργειας.
Το KSM-66® είναι ένα απόλυτα ασφαλές συστατικό και μπορείτε να το λαμβάνετε άφοβα: είναι 100% οργανική φόρμουλα πιστοποιημένη από το USDA (Υπουργείο Αγροτικών Θεμάτων των ΗΠΑ), μη γενετικά τροποποιημένη (non-GMO), κατάλληλη για χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη και χωρίς παρενέργειες. Επιπλέον, το KSM-66® έχει λάβει τον ειδικό αριθμό φυσικού προϊόντος (NPN) από την Health Canada, με εγκεκριμένους ισχυρισμούς υγείας σχετικά με τη διαχείριση του άγχους και της ανησυχίας, την υποστήριξη αθλητικής δραστηριότητας και της υγιούς παραγωγής τεστοστερόνης. Το KSM-66® παρασκευάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, που λειτουργούν με πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής και διασφάλισης ποιότητας διεθνών προδιαγραφών. Αυτές περιλαμβάνουν και την πρακτική της “πράσινης χημείας”, μιας βιώσιμης διαδικασίας που ελαχιστοποιεί τη χρήση και την παραγωγή επικίνδυνων ουσιών.

  1. Ambiye, V. R., Langade, D., Dongre, S., Aptikar, P., Kulkarni, M., & Dongre, A. Clinical Evaluation of the Spermatogenic Activity of the Root Extract of Ashwagandha (Withania somnifera) in Oligospermic Males: A Pilot Study (2013). Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine, 2013.
  2. Swati Dongre, Deepak Langade, and Sauvik Bhattacharyya, “Ecacy and Safety of Ashwagandha (Withania somnifera) Root Extract in Improving Sexual Function in Women: A Pilot Study,” BioMed Research International, vol. 2015, Article ID 284154, 9 pages, 2015.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share