Το απόλυτο πράσινο αποτοξινωτικό smoothie

αποτοξινωτικό smoothie
1 λεπτό

Δοκιμάστε το παρακάτω αποτοξινωτικό smoothie που θα μας βοηθήσει να συνέλθουμε από περιόδους που δεν προσέχουμε τη διατροφή μας, όπως και από την πεπτική ταλαιπωρία των γιορτών.

Είναι ελαφρύ, νόστιμο, υγιεινό και κυρίως αποτοξινωτικό! Είναι ό,τι χρειάζεται το σώμα μας και ο οργανισμός μας αυτές τις περιόδους.

Συστατικά για το αποτοξινωτικό smoothie:

300ml νερό καρύδας
1 ώριμη μπανάνα
100g blueberries (μπλούμπερις)
1 χούφτα σπανάκι
1 κουταλάκι του γλυκού Beyond Greens
1 κουταλιά της σούπας Udo’s Oil 3.6.9
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ξηρών καρπών
Χυμό λεμονιού (προαιρετικά)

Η συνταγή αφορά 1μερίδα

Εκτέλεση:

Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και αναμίξτε καλά μέχρι το μίγμα να γίνει λείο. Είναι καλό να το καταναλώσετε αμέσως.

Σημείωση:

Στη συνταγή υπάρχει η προσθήκη ωμέγα λιπαρών, φυτικής προέλευσης, από το Udo’s Oil 3.6.9. Το Udo’s Oil 3.6.9 είναι ένα μίγμα από βιολογικά έλαια από σπόρους λιναρόσπορου, σουσαμιού, νυχτολούλουδου κ.ά. και κάθε κουταλιά παρέχει 6 γραμμ. ωμέγα 3 λιπαρών οξέων και 3 γραμμ. ωμέγα 6 λιπαρών οξέων.

Επίσης υπάρχει το Beyond Greens, ένα κοκτέιλ από βιολογικές υπερτροφές, νεαρούς βλαστούς από δημητριακά που έχουν υποστεί ζύμωση με προβιοτικές καλλιέργειες κ.ά.. Είναι σε μορφή σκόνης και παρέχει βιταμίνες, μέταλλα, ίνες και μόλις 21 θερμίδες ανά μεζούρα.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

ΠΗΓΗ: http://www.udoschoice.co.uk

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share