Τι χαρίζει το προβιοτικό Senior Probiotic στους ενήλικες 55+

προβιοτικά για ηλικιωμένους
2 λεπτά

Γιατί οι ενήλικες 55+ να χρειάζονται ένα διαφορετικό προβιοτικό συμπλήρωμα σε σχέση με έναν πχ. 40 ετών;

Μπορεί να φαίνεται περίεργο αλλά το μικροβίωμά μας μεγαλώνει… μαζί μας! Είτε λόγω στρες, έλλειψης ορμονών, περιορισμών σε διατροφικές επιλογές, λιγότερης άσκησης και κινητικότητας, ασθενειών και φαρμακευτικής αγωγής, είτε λόγω χρόνιων φλεγμονών, μεταβολικών νοσημάτων κι εξασθένησης του ανοσοποιητικού, οι ανάγκες ενός ενήλικα άνω των 55 διαφοροποιούνται σημαντικά. Συγκεκριμένα, υπάρχει μείωση των ευεργετικών bifidobacteria και αύξηση των εχθρικών μικροβίων, τα οποία συνδέονται με περισσότερα προβλήματα υγείας. Έτσι το προβιοτικό για τους ενήλικες 55+ πρέπει να είναι διαφορετικό από αυτό που απευθύνεται στους μικρότερους ενήλικες.

Το Senior’s Probiotic, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύσει  τη φυσική μικροχλωρίδα των ενηλίκων, άνω των 55 ετών, με 34 δις ζώντα φιλικά βακτήρια. Η συγκεκριμένη φόρμουλα, πλούσια σε συγκεκριμένα μπιφιδοβακτήρια, δίνει έμφαση στις καλλιέργειες οι οποίες είναι απαραίτητες για τη μακροβιότητα των ενηλίκων, ενώ με τη συστηματική τους χρήση βελτιώνουν τις ανοσολογικές και αντιφλεγμονώδεις λειτουργίες του οργανισμού των πιο ηλικιωμένων.

Οι καλλιέργειες του Senior’s Probiotic δρουν πολυεπίπεδα, στου ενήλικες άνω των 55 ετών

Προάγουν την ομαλή κινητικότητα του παχέος εντέρου και βοηθούν σε καταστάσεις ευερέθιστου εντέρου, δυσκοιλιότητας ή διάρροιας. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό και την αντίσταση σε φλεγμονές και παθογόνους οργανισμούς. Στο παχύ έντερο μετατρέπουν τις ίνες σε καλά λιπαρά οξέα, συμβάλλουν στην απομάκρυνση της χοληστερόλης, μέσω των χολικών οξέων που παράγουν και μειώνουν τον κίνδυνο του καρκίνου του παχέος εντέρου.

Ένας ακόμα σημαντικός τομέας στον οποίο συμμετέχουν οι προβιοτικές καλλιέργειες είναι η ψυχική υγεία. Τα φιλικά βακτήρια στο έντερο αλληλοεπιδρούν με τον εγκέφαλο με πολλές χημικές ουσίες μέσω του πνευμονογαστρικού νεύρου. Βοηθούν στην παραγωγή σεροτονίνης στο έντερο και προάγουν τη σύνθεση των Βιταμινών Β, που είναι πολύτιμες για το νευρικό σύστημα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, αντιλαμβανόμαστε γιατί αυτή η ηλικία, των ενηλίκων 55+, θέλει το δικό της προβιοτικό συμπλήρωμα.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share