Τα πεπτικά ένζυμα σας βοηθούν να απολαμβάνετε το φαγητό σας, χωρίς ανεπιθύμητες συνέπειες!

φαγητό χωρίς ανεπιθύμητες συνέπειες
1.5 λεπτό

Όσο διαρκούν οι υψηλές θερμοκρασίες, συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε μπάρμπεκιου στην παραλία, την αυλή ή τη βεράντα. Το στομάχι σας όμως μπορεί να μη νιώθει το ίδιο! Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ανεπιθύμητες συνέπειες μετά το φαγητό σας.  Απλά φροντίστε να έχετε μαζί σας τα πεπτικά ένζυμα της Flora!

Πώς τα πεπτικά ένζυμα ενισχύουν το στομάχι:

Το Ultimate Digestive Enzyme της Flora περιέχει ασφαλή και αποτελεσματικά ένζυμα φυτικής προέλευσης, αυτά που χρειάζεται κι «αγαπάει» το στομάχι σας: την πρωτεάση, τη λακτάση και τη λιπάση. Το Ultimate Digestive Enzyme είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ανθρώπους των οποίων η διατροφή έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και ίνες,  καθώς μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από περιστασιακή καούρα, αέρια, φούσκωμα και δυσπεψία και να βοηθήσει τη διατήρηση της συνολικής υγείας του πεπτικού σας συστήματος.

Με μία έως δύο κάψουλες μέχρι τρεις φορές την ημέρα, μπορείτε να νικήσετε τα πεπτικά προβλήματα πριν αρχίσουν ακόμη. Για ένα βαρύ γεύμα, απλώς πάρτε μια πρόσθετη κάψουλα και πείτε αντίο στο πρήξιμο και τη δυσπεψία που καταστρέφουν την ευδαιμονία που σας προσφέρει το μπάρμπεκιου. Στο κάτω κάτω δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα κρύο ποτό μαζί με κάτι ζεστό που βγαίνει από τη σχάρα!

Αν δεν ανησυχείτε μόνο για ένα περιστασιακό μπάρμπεκιου, το Ultimate Digestive Enzyme μπορεί να συμβάλει στη μείωση των μετεωρισμών μετά από ένα γεύμα πλούσιο σε ζυμωμένους υδατάνθρακες, συμπεριλαμβανομένων των οσπρίων, των φασολιών και πολλά άλλα. Μπορεί ακόμη να βοηθήσει στην πρόληψη συμπτωμάτων δυσανεξίας στη λακτόζη, όπως αέρια, φούσκωμα, κράμπες και διάρροια.

Επιπρόσθετα ωφελεί επειδή:

  • Διασφαλίζει τη μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τις τροφές και άλλα συμπληρώματα
  • Επιτρέπει στο πάγκρεας να ξεκουραστεί, να ανανεωθεί και να επανέλθει σε κανονικό επίπεδο λειτουργίας
  • Τα ενεργειακά μας επίπεδα αυξάνονται επειδή πιο πολλές θρεπτικές ουσίες είναι διαθέσιμες στα κύτταρα
  • Υποστηρίζει ένα υγιές πεπτικό σύστημα, απαλλάσσοντάς το από τα συμπτώματα της ατελούς πέψης

Γιατί επιλέγουμε το Ultimate Digestive Enzyme :

  Είναι ένα ισχυρό πλήρες φάσμα από 7 ενεργά ένζυμα, από 100% φυτικές πηγές που συμπληρώνουν τα φυσικά ένζυμα που χάνονται κατά το μαγείρεμα.

  Εμπεριέχει ένζυμα που διασπούν πρωτεΐνες, λίπη, υδατάνθρακες, ίνες, άμυλο, λακτόζη και σύνθετα σάκχαρα – κατά μήκος όλου του πεπτικού σωλήνα.

√  Έχει εγγυημένη δραστικότητα και εκφράζεται στις διεθνώς αποδεκτές μονάδες δραστικότητας FCC.

  Είναι: Χωρίς γλουτένη – Κατάλληλο για χορτοφάγους –Μη γενετικά τροποποιημένο

Hillary Eaton

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share