Τα αληθινά προβιοτικά για καλή πέψη και άμεση θωράκιση του ανοσοποιητικού!

αληθινά προβιοτικά
2 λεπτά

Στην περίοδο της νηστείας καταναλώνουμε πολλές ωμές τροφές και φυτικές ίνες, πράγμα πολύ ευεργετικό για την υγεία και την κινητικότητα του εντέρου μας. Όμως, μετά το φαγοπότι των γιορτών του Πάσχα είναι γεγονός, ότι πολλοί από εμάς υποφέρουμε από αέρια, φουσκώματα, δυσκοιλιότητα ή διάρροιες και όλα εκείνα τα δυσάρεστα συμπτώματα που είναι αποτέλεσμα της κακής πέψης. Όταν η κατάσταση γίνεται επίμονη είναι ώρα να ζητήσουμε βοήθεια. Τα ζωντανά και με μεγάλο πληθυσμό βακτηρίων, αληθινά προβιοτικά της Flora, με την απόλυτη και διασφαλισμένη ποιότητα στην παραγωγή τους, εξασφαλίζουν την άμεση και καλή πέψη και τη διατήρηση της υγείας μας.

Γιατί χρειαζόμαστε τα προβιοτικά;

Περισσότερα από 400 διαφορετικά είδη βακτηρίων και πάνω από 100 τρισεκατομμύρια βακτήρια διαβιούν συνολικά στο πεπτικό σύστημα ενός ανθρώπου. Η ισορροπία ανάμεσα στα φιλικά και τα παθογόνα βακτήρια είναι ευαίσθητη και μεταβάλλεται διαρκώς, καθώς συναγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιο θα επικρατήσει.

Ενώ οι άνθρωποι ξεκινούμε τη ζωή μας έχοντας ένα υγιές εντερικό μικροβίωμα, το πέρασμα της ηλικίας, ο τρόπος ζωής μας και διάφοροι παράγοντες, όπως είναι η κακή διατροφή, το στρες, το χλώριο στο νερό, οι ασθένειες, τα αντιβιοτικά που λαμβάνουμε μέσω τροφών ή για ιατρικούς λόγους, το αλκοόλ, οι γέννες με καισαρική τομή, οι ασθένειες των ταξιδιωτών κ.ά., μειώνουν τον πληθυσμό των φιλικών βακτηρίων. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στα παθογόνα βακτήρια να υπερισχύσουν και να προκαλέσουν προβλήματα. Όταν η αναλογία των φιλικών προς τα παθογόνα μειώνεται, αρχίζουν να εκδηλώνονται διάφορα συμπτώματα όπως υπερβολικά αέρια, φουσκώματα, διάρροια, εντερική τοξικότητα, δυσκοιλιότητα και φτωχή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Εάν αυτή η ανισορροπία παραμείνει επί μακρόν και δεν αποκατασταθεί, μπορεί να μετατραπεί σε χρόνια κατάσταση, να αποδυναμώσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να οδηγήσει σε σοβαρές παθήσεις.

Ένα υγιές μικροβίωμα στο έντερο πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον κατά 85% φιλικά βακτήρια, έτσι ώστε να είναι ικανά να εμποδίζουν την υπερανάπτυξη αποικιών των παθογόνων μικροοργανισμών όπως το Escherichia coli, η σαλμονέλα και άλλα πολλά.

Τι προσφέρουν τα συμπληρώματα προβιοτικών;

Εκτεταμένες και σε βάθος χρόνου επιστημονικές έρευνες έχουν καταδείξει την σπουδαιότητα των προβιοτικών συμπληρωμάτων:

• Προάγουν την υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού

• Παράγουν πολύτιμες αντιοξειδωτικές ουσίες

• Εγκαθίστανται στο λεπτό έντερο, διατηρώντας υγιή την επένδυση του λεπτού εντέρου και υγιείς τις εντερικές λάχνες, ώστε να γίνεται σωστά η διαθρεπτική απορρόφηση των βιταμινών, των μετάλλων και των αμινοξέων, ενώ παίρνουν μέρος στη σύνθεση των βιταμινών του συμπλέγματος Β, οι οποίες είναι απαραίτητες για την υγεία του νευρικού συστήματος.

• Εγκαθίστανται στο παχύ έντερο, όπου προάγουν την ομαλή κινητικότητα του εντέρου και μειώνουν τη δυσκοιλιότητα και τη διάρροια (ακόμα και τη βρεφική ή αυτή που προκαλείται από αντιβιώσεις και ταξίδια)

• Προλαμβάνουν τροφικές δηλητηριάσεις

•Βοηθούν σε καταστάσεις ευερέθιστου εντέρου, σπαστικής κολίτιδας και λοιπών φλεγμονωδών καταστάσεων του εντέρου

Οι ουσίες που παράγουν ουσίες συμβάλλουν:

• Στη μείωση της χοληστερόλης και τη ρύθμιση του σακχάρου

• Στην καλή ποιότητα της επιδερμίδας

• Στη διατήρηση της υγείας των οστών

Γιατί τα προβιοτικά Udo’s Choice είναι αληθινά;

Η σειρά των Προβιοτικών Udo’s Choice διαθέτει 7 εξειδικευμένα προβιοτικά, ξεχωριστά για μωρά, παιδιά, ενήλικες και ενήλικες άνω των 55 ετών, για την υγεία του παχέος εντέρου, του λεπτού εντέρου και της στοματικής κοιλότητας. Αληθινά είναι τα προβιοτικά που διατηρούνται ζωντανά και εγγυώνται ότι θα παραμείνουν ενεργά μέχρι να εισέλθουν και να αποικίσουν τις ανθρώπινες βλεννογόνους. Η Flora εγγυάται τον αριθμό των ζωντανών βακτηρίων που περιέχει κάθε κάψουλα μέχρι και τη λήξη του κάθε προϊόντος και ότι τα βακτήρια που χρησιμοποιεί έχουν αποικιστική ικανότητα.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share