Σύνδρομο Κόπωσης: Καταπολεμήστε το σήμερα!

Σύνδρομο Κόπωσης
2 λεπτά

“Πονάει το κεφάλι μου, δεν κοιμάμαι καλά, νοιώθω εξάντληση, πονάει όλο μου το σώμα…”Μήπως είναι φράσεις που τις λέτε καθημερινά; Πολλοί από εμάς νοιώθουμε συχνά μια μόνιμη αίσθηση εξάντλησης και παρόλο που μπορεί όντως να έχει προηγηθεί σκληρή σωματική ή πνευματική άσκηση, δεν ανακουφιζόμαστε με την ανάπαυση. Η εξάντληση είναι ένα από τα συνηθισμένα φαινόμενα της εποχής μας και παρόλο που κάποιοι θα τρέξουν να πουν ότι “φταίει η καθιστική ζωή”, τα ακριβή αίτια του Χρόνιου Συνδρόμου Κόπωσης (CFS) -όπως το ονομάζουν οι ειδικοί- δεν είναι γνωστά, γι’ αυτό άλλωστε και οι ερευνητές εξετάζουν πλήθος πιθανοτήτων.

Τι είναι το Σύνδρομο Κόπωσης

Για παράδειγμα, το Σύνδρομο Κόπωσης μπορεί να είναι ένα είδος αυτοάμυνας του οργανισμού υπό τη μορφή αρρώστιας, σε μια έφοδο μικροβίων, σε αλλεργίες ή ορμονικές διαταραχές.

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα μπορεί να επηρεαστεί, τόσο από την περιβαλλοντική ρύπανση και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όσο και από την εισβολή ενός ιού στο σώμα μας όταν βρίσκεται σε καταστολή, δηλαδή σε περιόδους έντονου άγχους.

Πολλοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η εξάντληση που συχνά νοιώθουμε οφείλεται περισσότερο σε ψυχολογικούς παρά σε φυσιολογικούς παράγοντες, παρόλο που σχετικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι παθόντες παρουσιάζουν ανωμαλίες και στο ανοσοποιητικό τους σύστημα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αποβάλλουν τους εισερχόμενους ιούς ή να εμποδίζουν την ανεπιθύμητη δράση τους.

«Ακούστε» τα σημάδια, που δείχνουν ότι ο οργανισμός σας έχει βγει εκτός ισορροπίας

Θα στριμώχνατε σε ένα μπουκωμένο συρτάρι τα καινούργια σας ρούχα; Κατά τον ίδιο τρόπο ένας επιβαρυμένος οργανισμός δε μπορεί να αξιοποιήσει οποιαδήποτε θρεπτική ουσία λαμβάνει, ούτε το ανοσοποιητικό του μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Η απαλλαγή από τοξίνες, βαρέα μέταλλα, μικροσωματίδια, χημικά, ξενορμόνες, ακτινοβολία κ. ά. αφήνει το σώμα μας να κάνει αυτό που ξέρει καλά: να παραμείνει υγιές.

Το Flor Essence είναι μια φυσική οργανική φόρμουλα από 8 βότανα που σκοπό έχει να καθαρίσει καθολικά τον οργανισμό μας. Απευθύνεται σε  όλα τα οργανικά συστήματα και λειτουργεί σε κυτταρικό επίπεδο.

Η σωστή αποτοξίνωση δε συνεπάγεται την εξουθένωση του οργανισμού που μπορεί να προκληθεί από έντονη διούρηση ή εκβιαστική εντερική εκκένωση. Το Flor Essence είναι ήπιο αλλά αποτελεσματικό και ασφαλές για όλες τις ηλικίες από 6 μηνών και άνω. Αποτοξινώνει το αίμα, τους νεφρούς, το ήπαρ, την επιδερμίδα, το έντερο κι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι μια παραδοσιακή φόρμουλα των Ινδιάνων της βόρειας Αμερικής με κουλτούρα εκατονταετιών και εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, σε 60 χώρες. Είναι η Νο 1 αποτοξινωτική φόρμουλα στις ΗΠΑ.

Βοτανική συνέργεια

Η κολλιτσίδα μαζί με το λάπαθο, το φύκι, τη φτελιά, το νεροκάρδαμο, το κόκκινο τριφύλλι, το ραβέντι και το αγιάγκαθο, σε ακριβείς προκαθορισμένες αναλογίες, ενοποιούνται σε μια εντελώς νέα ουσία, όπου το ένα βότανο ενισχύει τα οφέλη του άλλου και η συνεργική της επίδραση είναι ισχυρότερη από ότι θα ήταν εάν λαμβάναμε τα βότανα χωριστά.

Το πλήρες φάσμα ιδιοτήτων των οργανικών βοτάνων ισορροπεί το σώμα ώστε να «επανέρχεται» μόνο του – ουσιαστικά να κάνει αυτοΐαση. Το Flor Essence ξεκλειδώνει τη νοημοσύνη του οργανισμού και ενεργοποιεί τους εσωτερικούς μηχανισμούς του.

Απολαμβάνετε περισσότερη ενέργεια, καθαρή επιδερμίδα, καλύτερο ύπνο, βελτιωμένη πέψη και ένα ισορροπημένο υγιές σώμα.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share