Συνταγή Hulk Smoothie με Beyond Greens

beyond_greens-1 Συνταγή Hulk Smoothie
2 λεπτά

Είναι όλα τα smoothies πραγματικά υγιεινά; Αυτή είναι μια ερώτηση που απασχολεί συχνά πολλούς από εμάς. Η απάντηση είναι… ότι εξαρτάται. Τα περισσότερα smoothies που αγοράζουμε από καταστήματα που δεν χρησιμοποιούν βιολογικά προϊόντα ή από παρασκευαστές που φορτώνουν το “smoothie φρούτων” με πηκτικά ή τεχνητά γιαούρτια, πιθανόν να μην είναι υγιεινά. Παρακάτω θα βρείτε μια υγιεινή συνταγή για Hulk Smoothie (πράσινο και δυναμωτικό σμούθι).

Όταν τα smoothies παρασκευάζονται με σωστές αναλογίες ποιοτικών θρεπτικών ουσιών (λίπη, μέταλλα, σίδηρο, πρωτεΐνες και λαχανικά – όχι μόνο φρούτα), μπορούν να είναι πολύ, πολύ θρεπτικά για τον οργανισμό.

  • Για εκείνους που ακολουθούν μια διατροφή με βάση τα ανεπεξέργαστα συστατικά, τα smoothies αποτελούν την τέλεια γευστική «παιδική χαρά» για να αναμείξετε όλα τα είδη των υγιεινών συστατικών. Το κόλπο με τα υγιεινά smoothies είναι να γνωρίζετε πότε να τερματίσετε τον κατάλογο των συστατικών και προφανώς να κάνετε έξυπνες επιλογές συστατικών.
  • Αξίζει να θυμάστε πως ένα θρεπτικό smoothie θα πρέπει να περιέχει υγιή λίπη. Ναι λίπη! Κι αυτό γιατί πολλοί άνθρωποι συχνά παραλείποντας τα λιπαρά, δεν μπορούν να απορροφήσουν τα υπόλοιπα συστατικά του smoothie, καθώς το λίπος ενεργεί ως μεταφορέας για τις πρωτεΐνες και άλλα μέταλλα.
  • Ενσωματώστε στα smoothies σας σταυρανθή λαχανικά όπως το μπρόκολο, το λάχανο, το κουνουπίδι, το μάκα, και αμέτρητα άλλα. Αν δεν είστε οπαδός των γήινων γεύσεων, η ομορφιά ενός smoothie είναι ότι μπορείτε να το συνδυάσετε με υγιεινά, γλυκά φρούτα.
  • Κάτι εξαιρετικό που μπορείτε να προσθέτετε στο smoothie σας είναι το Beyond Greens σε σκόνη της Flora. Το πρώτο συστατικό της λίστας είναι οργανικό ζυμωμένο με προβιοτικά σιταρόχορτο. Βάζοντας 1-2 μεζούρες Beyond Greens στο smoothie σας, κερδίζετε παράλληλα μια σημαντική ποσότητα από σταυρανθή λαχανικά. Έχει επίσης συστατικά όπως chlorella, μπρόκολο, σπιρουλίνα,  ρίζα τζίντζερ και κέιλ. Όλα τα καλά πράγματα που δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πως θα τα προμηθευτείτε!

Στο τέλος της ημέρας, αυτό που κάνει αυτό το πράσινο smoothie τόσο σημαντικό, είναι η εύκολη πρόσβαση σε υγιεινές πράσινες τροφές. Και όλα είναι πιστοποιημένα βιολογικά, το οποίο είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα!

Εδώ θα δείτε μια απλή συνταγή που συστήνουμε για ένα σούπερ θρεπτικό smoothie.

Hulk Smoothie

Συστατικά

1 βιολογική μπανάνα

3 φλιτζάνια τρυφερό kale ή σπανάκι

2 κουταλιές της σούπας Beyond Greens

½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα

½ φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου

2 κουταλάκια σπόρους chia

1 κουταλιά σούπας φυστικοβούτυρο

Οδηγίες

Αναμείξτε όλα τα συστατικά στο μπλέντερ μέχρι να πετύχετε ένα ομοιογενές μείγμα, σερβίρετε σε ένα ποτήρι και απολαύσετε.

Για το σερβίρισμα, μπορείτε να γαρνίρετε με κατεψυγμένα μπέρις, βρώμη, σπόρους κάνναβης, νιφάδες καρύδας και σπόρους τσία.

Απολαύστε το!

Nick Joly
Team Flora

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share