Πώς να χρησιμοποιήσετε το Udo’s Oil

χρησιμοποιήσετε το Udo’s Oil
3 λεπτά

Καταναλώνετε αρκετά λιπαρά; Ίσως ναι, αλλά τι ποσοστό από αυτά είναι καλά λιπαρά -τα γνωστά σε όλους ως Ω-λιπαρά; Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Udo’s Oil 3.6.9 της Flora, ώστε να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας σε ωμέγα λιπαρά;

Είναι αλήθεια ότι πολλοί άνθρωποι έχουν έλλειψη στα απαραίτητα Ωμέγα-3 και 6 λιπαρά, είτε γιατί δεν καταναλώνουν αρκετά από αυτά, είτε γιατί αυτά δεν προέρχονται από ανεπεξέργαστες διατροφικές πηγές που να διασφαλίζουν ότι είναι  ωφέλιμα, δηλαδή λειτουργικά και μη οξειδωμένα.

Το Udo’s Oil 3.6.9 της Flora είναι ένα μίγμα ελαίων από λινάρι, σουσάμι, νυχτολούλουδο, φύτρες ρυζιού κ.ά., το οποίο αποτελεί μια εξαιρετική πηγή φυτικών, βιολογικών, ανεπεξέργαστων Ω λιπαρών που πολύ εύκολα προστίθενται στην καθημερινή διατροφή μας, ώστε να παίρνουμε εύκολα τα Ω λιπαρά που χρειαζόμαστε όλο το χρόνο.

Τι ποσότητα από το Udo’s Oil 3.6.9 της Flora χρειαζόμαστε;

Η δοσολογία της 1-2  κουταλιές (σούπας) ημερησίως φαίνεται να λειτουργεί καλά για τους περισσότερους ενήλικες καθώς και για τα παιδιά ηλικίας 10 ετών και άνω. Ακόμη και τα μωρά μπορούν να πάρουν το λάδι Udo’s Oil 3.6.9 της Flora μόλις ξεκινήσουν τη στερεά διατροφή. Τα μικρά παιδάκια μπορούν συνήθως να πάρουν 1-2 κουταλάκια του γλυκού και τα παιδιά από 3 έως 10 ετών μπορούν να καταναλώνουν μέχρι μια κουταλιά της σούπας ανά ημέρα.

Επιπλέον όφελος. Εκτός από τα Ω-λιπαρά που λαμβάνετε, χρησιμοποιώντας το Udo’s Oil 3.6.9 της Flora  πάνω από σαλάτες και ωμά ή μαγειρεμένα λαχανικά βοηθάτε να απορροφήσει ο οργανισμός όλα τα θρεπτικά τους συστατικά και να αξιοποιήσει στο έπακρο όλα τα λαχανικά που καταναλώνετε!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Udo’s Oil 3.6.9 της Flora:

Τα Ω λιπαρά οξέα όταν θερμαίνονται καταστρέφονται, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να «μαγειρέψουμε» με το Udo’s Oil 3.6.9 της Flora! Αναμιγνύεται σε κρύες παρασκευές ή στο τέλος με άλλα συστατικά για να προσθέσει μια διατροφική πινελιά στις κοινές συνταγές.

Εδώ είναι μερικές δημοφιλείς χρήσεις:

– Συνδυάστε το σε αλοιφές όπως: γκουακαμόλε, πατέ ελιάς ή κόκκινης πιπεριάς.

– Χρησιμοποιήστε το ως βάση για κρεμώδεις σάλτσες όπως αβοκάντο με λεμόνι, ή για βινεγκρέτ όπως βινεγκρέτ με βαλσάμικο κλπ.

– Χρησιμοποιήστε το ως βάση για υγιεινή μαγιονέζα ή αγιολί και πέστο (κανονικό ή vegan).

– Χρησιμοποιήστε το για ένα νόστιμο γλάσο για μανιτάρια.

– Συνδυάζεται εύκολα σε κρύες σούπες όπως το vichyssoise και το gazpacho.

– Προσθέστε σε σάλτσες όπως σάλτσα ντομάτας και πράσινη σάλτσα.

– Προσθέστε το σε smoothies -είναι πιο πλήρη, με υγιεινά λιπαρά. Υπάρχουν ατελείωτες ποικιλίες.

– Χρησιμοποιήστε σε σαλάτες με βάση δημητριακά ή άλλες πλούσιες σαλάτες πριν τις σερβίρετε.

– Προσθέστε σε λουκάνικα, σπιτικά σάντουιτς ή παγωτά για να τα κάνετε πιο υγιεινά ή λιγότερο παγωμένα.

– Ανακατέψτε σε τυρί cottage με πράσινο κρεμμύδι, ή σε λευκά φασόλια με βότανα και μπαχαρικά.

– Μπορείτε επίσης να το προσθέσετε σε επιδόρπια και γλυκά που δε χρειάζονται ψήσιμο όπως μπάρες.

Η αλήθεια όμως είναι πως δεν χρειάζεται καν συνταγή! Το Udo’s Oil 3.6.9 της Flora μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έχει, κατευθείαν από το μπουκάλι. Βάλτε το σε ωμά λαχανικά όπως το κουνουπίδι, τις ντομάτες, τις πιπεριές και το μάραθο.

Το Udo’s Oil 3.6.9 της Flora μπορεί επίσης να προστεθεί πάνω από:

– Ψητά λαχανικά, πατάτες, μπιζέλια, καρότα, καλαμπόκι

– Τοστ αβοκάντο

– Ποπ κορν

– Φακές, ρύζι, ζυμαρικά, κινόα, κεχρί, άγριο ρύζι, κουσκούς

– Σούπα λαχανικών, σούπα κουνουπιδιού ή σούπα καλαμποκιού

– Αυγά

– Μπολ με γιαούρτι και φρούτα, και βρώμη

– Μαγειρεμένα ζεστά δημητριακά, όπως πόριτζ, κρέμα σιταριού, farro ή κεχρί.

Οι επιλογές είναι ατελείωτες. Πολλές ενδιαφέρουσες συνταγές θα βρείτε εδώ. Απλά θυμηθείτε, για τη βέλτιστη φρεσκάδα, κρατήστε το μπουκάλι στο ψυγείο και καταναλώστε το μέσα σε οκτώ εβδομάδες. Αν λείψετε για ένα χρονικό διάστημα, βάλτε το στην κατάψυξη μέχρι να επιστρέψετε. Ξέρουμε ότι θα αισθανθείτε τη διαφορά όταν παίρνετε αρκετά Ωμέγα λιπαρά τακτικά! Καλή αρχή!

Dana Green Remedios

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share