Πώς να συγκεντρωθείς στη δουλειά τη Δευτέρα!

Πώς να συγκεντρωθείς στη δουλειά τη Δευτέρα!
1 λεπτό

Κάθε σαββατοκύριακο χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε πιο ήρεμους ρυθμούς. Και κάθε Δευτέρα… δυσκολευόμαστε να συγκεντρωθούμε στη δουλειά… Ισχύει για τους περισσότερους από εμάς. Με το O-Krill3 ™ Brain Support  μπορούμε να αναβαθμίσουμε την πνευματική μας απόδοση και να βγούμε από τον καλοκαιρινό μας λήθαργο.

Το O-Krill3 ™ Brain Support είναι μια ολοκληρωμένη, σύγχρονη και αποτελεσματική φόρμουλα με βάση τα Ω3 λιπαρά, για την υποστήριξη της υγείας του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος. Συμβάλλει σε:

√ Καλή εγκεφαλική λειτουργία

√ Πνευματική και Νοητική απόδοση

√ Ψυχική υγεία

√ Υγιή λειτουργία του νευρικού συστήματος

√ Φυσιολογική ανάπτυξη του εγκεφάλου του εμβρύου και των θηλαζόντων βρεφών μέσω της πρόσληψης από τη μητέρα

Το O-Krill3 ™ Brain Support είναι εξαιρετική πηγή  Ω-3 λιπαρών οξέων EPA και DHA που προέρχονται από krills της Ανταρκτικής, ιδιαίτερα ενισχυμένα σε DHA που προέρχεται από άλγη ανοιχτής θάλασσας, εκχύλισμα κουρκουμίνης στην πατενταρισμένη μορφή του CurcuWIN® που απορροφάται 46 φορές περισσότερο από την απλή κουρκουμίνη και βιταμίνες του συμπλέγματος Β5, Β6, Β9 (φυλλικό οξύ) και Β12.

Επικαιροποίηση: το O-Krill 3 Brain Support έχει σταματήσει να διατίθεται. Στη θέση του διατίθεται το O-Krill 3 Cardio Support, που περιέχει τα συμπυκνωμένα ωμέγα 3 λιπαρά από krills και συμβάλλει στην καρδιακή και την εγκεφαλική υγεία.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

Share