Προβιοτικά SUPER 5 Plus – για τη στοματική υγεία

Προβιοτικά στοματική υγεία
2 λεπτά

Το πεπτικό σύστημα αρχίζει από το στόμα. Το στόμα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό όργανο του σώματος, αφού πέραν της πρωταρχικής του λειτουργίας στην διαδικασία της ομιλίας και της πέψης, παρέχει μια πρώτη εικόνα της γενικότερης υγείας του οργανισμού, καθώς πολλές συστηματικές λοιμώξεις και προβλήματα υγείας εμφανίζουν στοματικές εκδηλώσεις. Στο στόμα κατοικεί φυσιολογικά ένα πλήθος  φιλικών βακτηρίων (προβιοτικά), που εμποδίζουν τα εχθρικά παθογόνα να προκαλέσουν άφθες, στοματίτιδες, ουλίτιδες, προβλήματα στα δόντια, φλεγμονές και δυσάρεστη αναπνοή. H στοματική κοιλότητα γενικά φιλοξενεί πολλά διαφορετικά είδη βακτηρίων και μυκήτων. Προβιοτικά και στοματική υγεία σχετίζονται άμεσα.

Όλοι αυτοί οι μικροοργανισμοί, που συνολικά είναι γνωστοί ως χλωρίδα της στοματικής κοιλότητας, αποτελούν μέρος ενός στοματικού οικοσυστήματος. Συμβάλλουν στον σχηματισμό της στοματικής βιομεμβράνης, μιας μαλακής και κολλώδους εναπόθεσης που συσσωρεύεται επάνω και ανάμεσα στα δόντια. Τα βακτήρια αυτά τρέφονται με υπολείμματα τροφών και σάκχαρα που υπάρχουν στο στόμα. Τα βακτήρια μιας ισορροπημένης χλωρίδας συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του στόματος, διατηρώντας τα δόντια και τα ούλα υγιή, καταπολεμώντας τις πολλές περιβαλλοντικές επιθέσεις και βοηθώντας στην προ-πέψη των τροφών. Αν η βακτηριακή χλωρίδα δεν είναι ισορροπημένη, τότε τα παθογόνα βακτήρια υπερτερούν των φιλικών και ξεκινούν τη βλαπτική τους δράση.

Τι προσφέρει το προβιοτικό Super 5 Plus

Το Super 5 Plus περιέχει 5 βακτηριακές καλλιέργειες, ειδικά προορισμένες για τη βελτίωση της στοματικής υγείας και την προστασία από φλεγμονές, άφθες και δυσάρεστη αναπνοή.

  • Καταπολεμά τα βακτήρια που προκαλούν δυσάρεστη αναπνοή
  • Παρέχει τα φιλικά βακτήρια που ενισχύουν τη στοματική υγεία και καταπολεμά τα παθογόνα που προκαλούν ουλίτιδα, τερηδόνα, φλεγμονές, άφθες και στοματίτιδα
  • Ιδανικό για ταξιδιώτες κι όσους έχουν ευαισθησία στο ανώτερο τμήμα του πεπτικού συστήματος
  • Ενδείκνυται μετά από αντιβιώσεις, οδοντιατρικές εργασίες και χρήση στοματικών διαλυμάτων, που αδυνατίζουν τη φυσιολογική στοματική χλωρίδα
  • Μοναδική γεύση βατόμουρου σε μασώμενη ταμπλέτα

Προβιοτικά για τη στοματική υγεία κατάλληλα για όλες τις ηλικίες

Για να εγκατασταθούν στη στοματική κοιλότητα και να είναι αποτελεσματικά τα προβιοτικά, θα πρέπει να έρθουν σε άμεση επαφή με το στόμα, τα δόντια, τα ούλα, το λαιμό και τον οισοφάγο. Το Super 5 Plus είναι ένας γευστικός τρόπος για την πρόσληψη των προβιοτικών- ιδιαίτερα του στελέχους L. Salivarius, το οποίο δεν είναι καθόλου συχνό στα συμπληρώματα – με τον τρόπο ακριβώς που πρέπει. Αφήνοντας την ταμπλέτα να λιώσει στο στόμα μετά από κάθε γεύμα, εκμεταλλευόμενα τη ζέστη και την υγρασία του στόματος τα προβιοτικά αναπτύσσονται και «δουλεύουν». Το Super 5 Plus είναι ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει την υγεία του ανώτερου πεπτικού (στόμα, λαιμός, οισοφάγος) και να διατηρεί τη σωστή ισορροπία των φιλικών βακτηρίων στις συγκεκριμένες περιοχές. Επιπρόσθετα, ο γαλακτοβάκιλλος  L. Salivarius  αντιμάχεται το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού που προκαλεί έλκος στομάχου.

Λειτουργικά και Αποτελεσματικά!

Εμπιστευθείτε την πιο αξιόπιστη και εξειδικευμένη σειρά  7 Προβιοτικών προϊόντων Udo’s Choice, για κάθε ηλικία και κατάσταση υγείας, που εξελίσσονται και βελτιώνονται διαρκώς, ενσωματώνοντας τα θετικά κάθε νεότερης επιστημονικής έρευνας. Με γνώμονα τη διατήρηση της καλής υγείας, η Flora παρασκευάζει τα Προβιοτικά Udo’s Choice αποκλειστικά με ανθρώπινες καλλιέργειες (όχι ζωικές), που αποικίζουν τις βλεννογόνους και διατηρούνται στο ψυγείο ΖΩΝΤΑΝΑ,  χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα.

Όταν προμηθεύεστε τρόφιμα ή συμπληρώματα προβιοτικών, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε το καλύτερο και το πλέον κατάλληλο για κάθε μέλος της οικογένειας σας.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share