Προβιοτικά, ειδικά μελετημένα για ενήλικες άνω των 55.

Προβιοτικά άνω των 55, μεγαλύτεροι ενήλικες
1 λεπτό

Είναι λογικό ότι οι μεγαλύτεροι ενήλικες είναι πιο εκτεθειμένοι στους παράγοντες που θέτουν σε κίνδυνο την εντερική τους υγεία, όπως πιο αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό, φλεγμονές, λήψη φαρμακευτικής αγωγής κ.ά. Ιδιαίτερα τα προβιοτικά συμπληρώματα για τους ενήλικες άνω των 55, αποτελούν πιο αναγκαία προσθήκη, ώστε να μπορεί να βοηθήσουν στον εμπλουτισμό του οργανισμού με καλά βακτήρια, διατηρώντας την ισορροπία με τα “κακά” βακτήρια και βοηθώντας φυσικά στη διατήρηση μιας υγιούς μικροχλωρίδας.

Γι’ αυτό το λόγο η Flora έχει σχεδιάσει ένα διαφορετικό μίγμα προβιοτικών, το Senior’s Probiotic, για να ενισχύσει  τη φυσική μικροχλωρίδα των ενηλίκων, άνω των 55 ετών. Η συγκεκριμένη φόρμουλα δίνει έμφαση στις καλλιέργειες οι οποίες είναι απαραίτητες για τη μακροβιότητα των ενηλίκων και με τη συστηματική τους χρήση βελτιώνουν τις ανοσολογικές και αντιφλεγμονώδεις λειτουργίες του οργανισμού των ηλικιωμένων.

Η δράση του προβιοτικού συμπληρώματος Senior’s Probiotic για τους άνω των 55

Το  Senior’s Probiotic περιέχει το κατάλληλο μίγμα από προβιοτικές καλλιέργειες, ειδικά προορισμένες για την  αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με το παχύ έντερο, τις βακτηριακές λοιμώξεις, τα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης και την έλλειψη βιταμινών Β. Συγκεκριμένα, οι καλλιέργειες του Senior’s Probiotic:

  • Βελτιώνουν την πέψη
  • Προάγουν την ομαλή κινητικότητα του παχέος εντέρου και βοηθούν σε καταστάσεις ευερέθιστου εντέρου, κολίτιδας, δυσκοιλιότητας ή διάρροιας και τροφικών δυσανεξιών
  • Μειώνουν τα συμπτώματα της ευαισθησίας στη λακτόζη
  • Βοηθούν στη σύνθεση του συμπλέγματος των βιταμινών Β
  • Δρουν ενάντια στις βακτηριακές λοιμώξεις, τις ανώμαλες κυτταρικές διαιρέσεις και βελτιώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης
  • Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και την αντίσταση του οργανισμού σε φλεγμονές
  • Είναι χωρίς γλουτένη + κατάλληλο για χορτοφάγους + με βάση την επιστήμη-ανεπεξέργαστο

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share