Πράσινη πουτίγκα με αβοκάντο!

πουτίγκα με αβοκάντο
1 λεπτό

Οι σπέσιαλ συνταγές είναι συνήθως γιορτινές. Διατηρώντας το εορταστικό κλίμα λίγο περισσότερο φτιάχνουμε μια υγιεινή πουτίγκα με αβοκάντο. Θα σας ανταμείψει με τη γεύση της και παράλληλα θα σας αποτοξινώσει, ενώ το Beyond Greens  που περιέχει παρέχει πολύτιμες πράσινες τροφές ζυμωμένες με προβιοτικά, βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες.

Συστατικά για την πουτίγκα με αβοκάντο

  • 1 αβοκάντο σε φέτες⠀
  • 2 κουτ. σούπας Flora Beyond Greens
  • 1/4 φλυτζ. σιρόπι σφενδάμου ή 2 κουτ. σούπας μέλι ⠀
  • 1/4 φλυτζ. σπανάκι⠀
  • 1/2 φλυτζ. κάσιους μουσκεμένα ⠀
  • 1 κουτ. σούπας γάλα αμυγδάλου ή όσο χρειάζεται
  • Λίγη βανίλια ⠀

Εκτέλεση

Αναμίξτε σε ένα μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να γίνει κρέμα. Σερβίρετε με ράσμπερις, ρόδια, νιφάδες καρύδας ή ότι άλλο θέλετε. Η συνταγή αυτή είναι κατάλληλη και για χορτοφάγους. Επίσης είναι κατάλληλο για όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη, γιατί καθώς το Beyond Greens περιέχει τους νεαρούς βλαστούς των δημητριακών, δεν περιέχει καθόλου γλουτένη.

Tip για να εμπλουτίσετε την πουτίγκα με προβιοτικές καλλιέργειες

Από την προηγούμενη μέρα, μπορείτε τα κάσιους αφού τα μουσκέψετε να τα αλέσετε μόνα τους και να τα ανακατέψετε με το περιεχόμενο μιας κάψουλας προβιοτικού Super 8 Microbiota. Θα τα αφήσετε όλο το βράδυ στο ψυγείο να γίνει η ζύμωση και την άλλη μέρα τα χρησιμοποιείτε όπως γράφει η συνταγή. Με αυτόν τον τρόπο λαμβάνετε όχι μόνον όσα ζωντανά βακτήρια περιέχει το προβιοτικό, αλλά πολλαπλασιασμένα πλέον. Επιπρόσθετα κάνουν ακόμα πιο εύπεπτη την πουτίγκα.

Καλή όρεξη!

Francesca Conforti, CNP, MNLP

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share