Πουρές από φασόλια με ρόδι, φυστίκι Αιγίνης και Ω-λιπαρά

Πουρές από φασόλια
1 λεπτό

Μόλις ανακαλύψατε ένα εξαιρετικό φαγητό για εσάς και για τα παιδιά σας! Ο πουρές από φασόλια με ρόδι και φιστίκια Αιγίνης συνδυάζει φυτικές πρωτεΐνες, Ω-λιπαρά ενώ είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Δοκιμάστε το και χαρίστε στον οργανισμό σας ενέργεια, διάθεση, λαμπερή επιδερμίδα, γερές αρθρώσεις, μάτια και… μνήμη!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

220 γρ. βρασμένα άσπρα φασόλια

1 κουτ. γλυκού κύμινο
1 κουτ. γλυκού σουμάκ
2½ κουτ. σούπας χυμό λεμόνι
1 κουτ. σούπας παρθένο ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας  Udo’s Oil Blend
1 κουτ. γλυκού ταχίνι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Αλάτι και πιπέρι
Ρόδια και φιστίκια Αιγίνης ψημένα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αναμίξτε σε μίξερ όλα τα υλικά, εκτός από τα ρόδια και τα φιστίκια, μέχρι να γίνουν πουρές. Σερβίρετε και προσθέστε από πάνω τα ρόδια και τα φιστίκια.

Σημείωση: Ο πουρές από φασόλια με ρόδι και φυστίκια Αιγίνης είναι μια εναλλακτική συνταγή για να καταναλώσουμε όσπρια σε μια εύκολη και γευστική μορφή που δεν τη συνηθίζουμε συχνά. Μπορεί να συνδυαστεί με μυρωδικά και υλικά της επιλογής μας και να δημιουργήσουμε νόστιμες γεύσεις για μας και την οικογένειά μας. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός που προτείνουμε διαθέτει σοφά επιλεγμένα συστατικά που το καθένα έχει υψηλή διατροφική αξία.

Καλή όρεξη!

Το Udo’s Oil προσφέρει υψηλής ποιότητας ωμέγα λιπαρά

Τα ωμέγα λιπαρά της συνταγής “Πουρές με φασόλια” οφείλονται στο Udo’s Oil Blend, ένα μίγμα από οργανικά έλαια από σπόρους λιναριού, σουσαμιού, ηλίανθου, νυχτολούλουδου, φύτρων ρυζιού και βρώμης.

Δείτε περισσότερες συνταγές με το Udo’s Oil Blend, εδώ.

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share