Ποιοι μπορεί να ωφεληθούν από το Cholviva®

  1. Υγιείς άνθρωποι που θέλουν να διατηρήσουν τα επίπεδα της χοληστερόλης υγιή με φυσικό τρόπο.

Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε μια οριακή περιοχή όσον αφορά τις τιμές της χοληστερόλης τους, όπου δεν έχουν παθολογικές τιμές, αλλά θέλουν προληπτικά να τις μειώσουν και να τις διατηρήσουν μειωμένες για να μη χρειαστεί να μπουν σε φαρμακευτική αγωγή.

  1. Όσοι χρειάζονται υποστήριξη της πεπτικής τους υγείας και παράλληλα θέλουν να διατηρήσουν υγιή τα επίπεδα της χοληστερόλης

Η πεπτική υγεία βασίζεται στην ισορροπία των «φιλικών» βακτηρίων και των παθογόνων, γι’ αυτό και η συμπλήρωση με προβιοτικά στελέχη ενισχύει τη πεπτική υγεία και κατ’ επέκταση τη συνολική υγεία. Πολύ συχνά παρατηρείται ότι άτομα που έχουν ανάγκη για υποστήριξη της πεπτικής υγείας να έχουν ταυτόχρονα και ανάγκη διαχείρισης της χοληστερόλης τους.

  1. Όσοι έχουν ανεβασμένα τα επίπεδα της ολικής χοληστερόλης ή/και της LDL «κακής» χοληστερόλης και θέλουν να τα μειώσουν με φυσικό τρόπο

Καμιά φαρμακευτική αγωγή δεν είναι προτιμότερη από τους φυσικούς τρόπους μείωσης της χοληστερόλης, όπως είναι η διατροφή, η άσκηση, η μείωση του σωματικού βάρους κλπ. Έτσι θεμελιωδώς ισχύει ότι όσο πιο χαμηλά μπορούμε να μειώσουμε τη χοληστερόλη με φυσικό τρόπο, τόσο πιο υγιείς παραμένουμε και κινδυνεύουμε λιγότερο από καρδιαγγειακά προβλήματα, ενώ η φαρμακευτική αγωγή κατεβάζει μεν ποσοτικά τις τιμές της χοληστερόλης αλλά όχι και τους παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου στο ίδιο ποσοστό.

  1. Όσοι επιθυμούν να μειώσουν τους δείκτες φλεγμονής ινωδογόνο και C-αντιδρώσα πρωτεΐνη (CRP), παράγοντες που ενισχύουν την βλαπτική δράση της υψηλής χοληστερόλης και ευνοούν την αθηρωμάτωση

Η υψηλή χοληστερόλη είναι επιζήμια, ιδίως όταν είναι οξειδωμένη, και ενισχύει την αθηρωμάτωση ιδιαίτερα όταν συνυπάρχει ταυτόχρονη φλεγμονή στα αγγεία. Η αθηρωμάτωση είναι πολυπαραγοντική νόσος και εμπλέκονται σημαντικά τόσο η υπερχοληστεριναιμία όσο και η φλεγμονή. Γενικότερα όμως οι υψηλοί δείκτες φλεγμονής  σηματοδοτούν κινδύνους για την υγεία μας.

  1. Όσοι θέλουν να αυξήσουν τα επίπεδα της βιταμίνης D στο αίμα

Μια ποικιλία παραγόντων μπορεί να προκαλέσει ανεπάρκεια βιταμίνης D, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά της κακής διατροφής, της ανεπαρκούς έκθεσης στο ηλιακό φως, της παχυσαρκίας, του σκούρου δέρματος, της κληρονομικότητας, προβλημάτων απορρόφησης ή ανικανότητας μετατροπής της βιταμίνης D στην ενεργό μορφή της. Το L. reuteri NCIMB 30242 ενισχύει τα επίπεδα βιταμίνης D, προσφέροντας προστασία στα οστά, την καρδιά και το έντερο, είτε αυξάνοντας την ικανότητα απορρόφησής της από τον οργανισμό ή/και παράγοντας ένα ένζυμο το οποίο αυξάνει το 7-DHC που αποτελεί πρόδρομο ουσία της βιταμίνης D.

  1. Όσοι καταναλώνουν προϊόντα με φυτοστερόλες και θέλουν να κάνουν πιο εύκολη την πρόσληψή τους

Η κατανάλωση τροφίμων που περιέχουν φυτικές στερόλες ή/και προβιοτικά σημαίνει ότι πρέπει να καταναλώσουμε και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία των τροφίμων (λιπαρά, υδατάνθρακες, γαλακτοκομικά κ.ά.) και τις θερμίδες τους. Επίσης, καθώς αυτά τα τρόφιμα διατηρούνται συνήθως σε ψυγείο (γιαούρτι, γάλα, μαργαρίνη κλπ.), δεν είναι πάντα εύκολη η μεταφορά, η φύλαξη και η συντήρησή τους. Αντίθετα, τo Cholviva ® διατηρείται σταθερό σε θερμοκρασία δωματίου και είναι εύκολο στη μεταφορά και την αποθήκευσή του. Είναι τόσο εύκολο όσο η κατάποση μιας κάψουλας η οποία έχει μόλις 1 θερμίδα!

 

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mai στο info@medmelon.gr 

Σχετικά Νέα

Share