Παγωτό ξυλάκι με παγωμένο γιαούρτι και φράουλες

παγωτό ξυλάκι παγωμένο γιαούρτι φράουλες ωμέγα λιπαρά
1 λεπτό

Είναι αλήθεια. Πολλοί από μας έχουμε προβλήματα με το βάρος μας, αυξημένη χοληστερόλη κ.ά. και δε γίνεται να τρώμε το παγωτό ξυλάκι και τα γλυκά που μας αρέσουν, να διατηρούμαστε κομψοί και με χοληστερόλη κάτω από το 200!

Έτσι, βρίσκoυμε όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους για να ενσωματώσoυμε υγιεινά τρόφιμα στον τρόπο ζωής μας. Για κάτι διασκεδαστικό και δροσερό σε αυτές τις ζεστές καλοκαιρινές θερμοκρασίες, προσθέτουμε λίγο Udo’s Oil -μια βόμβα Ω-λιπαρών– στο αγαπημένο μας smoothie με γιαούρτι, προσθέτουμε φράουλες και το παγώνουμε σε κάποιο εύχρηστο καλούπι για να φτιάξουμε αυτά τα εκπληκτικά, αναζωογονητικά παγωτά ξυλάκια.

Συστατικά για το παγωτό ξυλάκι

  • 1 φλιτζάνι κατεψυγμένες φράουλες
  • ½ φλιτζάνι απλό ελληνικό γιαούρτι
  • 1 φλιτζάνι μη γαλακτοκομικό γάλα (γάλα αμυγδάλου ή σόγιας)
  • 1 μεζούρα σκόνη πρωτεΐνης
  • 2 κουταλάκια του γλυκού Udo’s Oil

Οδηγίες παρασκευής

  1. Προσθέστε τα παραπάνω συστατικά σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Γεμίστε τα καλούπια που διαθέτετε (μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο καλούπια σιλικόνης και ξυλάκια) και ψύξτε τουλάχιστον μία ώρα μέχρι να σφίξει. Αν θέλετε πριν, προσθέστε και ολόκληρα κομμάτια φράουλας.
  3. Αφού παγώσουν, αφαιρέστε από το καλούπι και απολαύστε, εσείς και τα παιδιά σας! Είναι μια ιδανική ιδέα για καλοκαιρινά πάρτι!

Μπορείτε να αναζητήσετε κοντινό σημείο πώλησης, εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα ΕΔΩ. Πριν μεταβείτε στο σημείο, επικοινωνήστε μαζί του ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σημεία πώλησης στο τηλ. 2310 449 441 ή με αποστολή e-mail στο info@medmelon.gr

Σχετικά Νέα

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

100% Οργανικά Συμπληρώματα Διατροφής

Διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Καναδικής εταιρείας Flora από το 2006.

Κατηγορίες Νέων

Κατηγορίες Προϊόντων

Κατηγορίες Υγείας

Πρόσφατα Νέα

Share